Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MaCS_70

    félisten

    válasz #71562240 #54232 üzenetére

    Köszönöm!

    A "polchangszóró", "polchangdoboz", "polchangfal", stb. kifejezéseket mostanában hallottam először, amikor magunknak vettünk készüléket -- mégpedig több boltban (köztük igazi hifis boltokkal) is következetesen ezeket a szavakat használták, ezért gondoltam, hogy ez a "hivatalos". De most ismét tanultam valamit!

    A kérdésfelvetés földhözragadtsága valóban hátborzongató, de remélem, világosan felvázoltam, hogy mi a helyzet. Nem a zeneszerető személy akar a jó hangdobozoktól szabadulni, hanem azok, akik történetesen nem hallgatnak zenét -- viszont ebben az esetben az ő szavuk az erősebb.

    Azért érdeklődtem itt, mert az érintettnek biztosan nem lesz lehetősége boltokba járni, mindent végighallgatni. (Sőt, nyitvatartási időben teljesen esélytelen, az idő viszont nagyon szorít.) Gondoltam, tudtok legalább tippeket adni -- ezért kérdeztem. Máshogy nem lehet elkezdeni keresni sem.

    Más igények, más élethelyzet.

    Azt nem igazán értem, hogy mi a gond azzal a behatárolással, hogy valakinek a minihifi már kevés, mégsincsenek audiofil igényei. Az ismeretségi köröm jelentős része ilyen, szerintem magamat is beleértve.

    Eddig erre a kettőre van javaslat:
    Wharfedale
    Tannoy

    Köszönettel: MaCS

    Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!

Új hozzászólás Aktív témák