Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FefeeX

    veterán

    válasz #71562240 #42547 üzenetére

    Nos, örülök, hogy közelítünk, talán ma már sikerül pontosabban fogalmazni :)
    A vezeték rögzítést azért a végén írtam, mert nem is gondoltam, hogy hifi specifikus lenne, inkább valami praktikát gondoltam, hogy valaki megoszt velem :) Mondjuk talán a HM topicban ennek nagyobb az esélye... (az előzőt a szögelős kábelvezető műanyag szutykokkal kalapáltam az ajtó mellé, node azért az jóval vékonyabb madzag volt, ezt nem éri át egy olyan elvezető sem, pláne hogy nagyon széles...)

    Hallgatok zenét, mondjuk komolyzenéből főképp Vivaldit, de tervezem a továbbit is. Most ami brutál jól szólt a korábbi rendszereimhez képest az a Benkó Dixieland CD, az Elac visszaadja a térképzést, amitől egész élő lett az, amit korábban egyszerűen nem volt élvezetes hallgatni. Emellett azért többségében (ébredési zene :) ) pop-trance :)

    Kösz a segítséget, megpróbálom összevadászni a linkelt Philips CD753-at (aminek a belseje ua. mint a Marantz) - mivel a hsz-ekből azt veszem le, hogy jobb mint az általam linkeltek - és olcsóbb is, meg úgyis nálam lesz a 696AV is, aztán hétvégén lesz időm tesztelni :) A Denont meg ca. 35be kapnám, szóval akkor végülis annyiért jó vétel ezek szerint, meghallgatom, aztán levonom a következtetést szintén.

    Azért egyébként a 696AV-nak megvan az az előnye, hogy játszik SACD-t és DVD-A-t, ezek a régi CD játszók meg nem. Mondjuk mivel ezekről is csak hírből tudok, következtetést nem tudok levonni, csak észrevétel volt :)

    Gondolom akkor az erősítőbe érdemes IC kábellel bekötni, és nem toslinken, különben nem lenne fontos a CD játszó elektronikája - legalábbis ezt gondolom így egyszerű alapokkal :)

Új hozzászólás Aktív témák