Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WN31RD

    addikt

    válasz Zsolt!! #2510 üzenetére

    ''Érdekes h ennyire érdekel a téma amikor ennyi csalódás ért ezen a téren.''
    Mármint engem? :)
    Nem ért csalódás, legalábbis nem így élem meg. Nem költöttem sokat olyasmire, amit utólag megbántam. Mindig úgy voltam vele, hogy bármennyire is dícsérnek valamit, nem veszem meg csak azért, mert mások szerint jó. Más kérdés, hogy a tanácsot elfogadom, és esetleg meghallgatom a cuccot.
    Sokáig azt hittem, hogy bizonyos dolgokat csak én nem hallok, mert nem annyira jó a hallásom, illetve úgy voltam vele, hogy nem nagyon hangoztatok ilyen véleményt olyasmikről, amit amúgy sem engedhetnék meg magamnak, mert esetleg azt gondolnák egyesek (teljesen érthető módon), hogy csupán ''savanyú a szőlő''.
    Aztán a hallásom is finomodott, valamivel több tapasztalatom is lett ilyen téren, az anyagi lehetőségeim is javultak, de a véleményem alapvetően nem változott, és meglepő módon jellemzően az ilyen téren profikkal (hangmérnökök, kodekfejlesztők, stb.) értek egyet (én nem vagyok az). Azért érdekel a téma egyébként, mert szeretek zenét hallgatni, és szeretem, ha szépen szólnak otthon a felvételek, és ezért utánajártam néhány dolognak. Meghallgattam sok mindent, és szerencsére már nem igazán számít néhány 100e Ft ide-oda (legalábbis ilyen hosszabb távú ''befektetéseknél''), mégis vannak dolgok, amelyekért egyáltalán nem tudok lelkesedni (pl. egzotikus kábelek, méregdrága CD lejátszók). Ez nem csalódás, inkább meglepetés számomra. :)

    ''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''

Új hozzászólás Aktív témák