Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    nagyúr

    válasz #71562240 #24338 üzenetére

    Jelenleg elégedett vagyok a CAT kábelemmel. Most más komponensek fejlesztését tervezem, most arra megy a keret.

    Nem akarok túl sok lépcsőt végigjárni a"nagy" lépés előtt, mert már sejtem/tudom, mi lenne az, ami jó lehet majd a rendszerembe (Valhalla).

    (Amit használok CAT-kábelt, annak is 1000 Ft körül van métere...)

    (#24342) blattida:

    1. kérdés: Igen.

    2. kérdés: Megválaszoltad te magad! :)

    Azért írtam, hogy szerintem a többi komponenssel egyenértékű tag, mert ugyan úgy beleszól a hangba, mint az erősítő vagy a hangfal. Szerintem.

    Azt, hogy alap szinten nem költenek az emberek kábelre most már csak úgy fogom fel, hogy nézőpontbeli különbség, nem pedig evidencia.

    A 200.000 Ft-os rendszer hangja olcsó kábelekkel lehet nem is éri el hangminőségben azt a tudást, amennyit elvárna egy ember 200.000-ért. Pont ilyen esetekben korlátozza a kábel a rendszer tudását.

    Szerintem.

    Vallásháborút én sem akarok indítani. Mindenkinek megvan a saját véleménye. Én a sajátomat leírtam és tényleg komolyan is gondolom. Azért írtam le, hogy más véleményt is lássanak a fórumba tévedők.

    A HiFi-ben rengeteg lehetőség van a kísérletezésre és kb. ugyanolyan hangminőséget el lehet érni más-más módszerekkel. A végösszeg meg lehet nem is lesz nagyon más. A rendszer tuningpotenciálja? Az igen.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: TP-Link 24-es switch, Xbox 360, Daewoo Matiz

Új hozzászólás Aktív témák