Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyó bá'

    nagyúr

    válasz liszi70 #119001 üzenetére

    És ha csak "beképzeli", az miért baj? :F Ha az ő számára így kellemesebb hallgatni (mindegy hogy miért), akkor nem kidobott pénz - főleg hogy minimális költségekről van szó.

    Én például - abszolúte objektíven tekintve - nemigen hallottam a különbséget a "spéci" power-kábeleimmel a csöves gépeimnél a szokványos bolti tápkábelekhez képest, de egyszerűan annyira jó rájuk nézni, hogy mindig jobb kedvvel hallgatom a zenét így. :K

    Az ennél sokkal olcsóbb, de ugyanilyen gyártmányú RCA-kábelekkel viszont volt javulás: határozottan és egyértelműen. Ezt - a magam számára legalábbis - akárhányszor tudom demonstrálni, ha vissza teszem az öreg QED-ket. Az ATAUDIO teres de picit mélyszegény, a QED meg mélyben dúsabb, de felül sokkalta szegényesebb. Nekem az előbbi, "analitikusabb" hang sokkal jobban bejön - de elfogadom hogy másnak meg az utóbbi tetszene.

    szerk: tehát nem azt mondom hogy az ATAUDIO a jobb kábel, de azt feltétlenül, hogy van - nem kicsi, jól észlelhető - különbség a hangjuk között, legalábbis az én rendszeremben, az "én zenéimmél" hallgatva.

    [ Szerkesztve ]

    Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

Új hozzászólás Aktív témák