Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • looser

    addikt

    Ez az utolsó 3 hozzászólás újból jól megkavart. De akkor inkább ahhoz tartom magam, hogy meghallgatom, s ha tetszik a hangja, annál maradok. Mivel nincs pénzem évente cserélgetni, most szeretnék egy jó minőségű és új készüléket.
    Egyrészt ami félelmem van, az, hogy használt eszköz esetén nem ismeretes az előélet, nem nyugtat meg az, hogy pillanatnyilag jól szól, hiszen tönkremehet benne bármi. Egy új, 2-3 év garanciás holminál ez kevésbé mérvadó, nem hiszem, hogy neves gyártó elismert múlttal egy bizonytalanul működő, alacsony költségvetésű darabot akarna elsózni; neki sem érdeke a saját hírnevének rombolása. Ebben hiszek.
    Másrészt ha mindig mindenki használtat akarna venni és senki sem venne újat, egy idő után nem lehetne semmihez hozzájutni, csak adnák körbe a userek a hifi komponenseket, mivel nem kerülne újabb darab a körbe, nem igaz? :D
    Na jó, az igazat megvallva több száz használt erősítőt néztem már meg, de még nincs, ami megragadott volna. Ez változhat, de nagyon ragaszkodom az újhoz. Tíz év múlva beadom a körbe :)

    Apropó, rádióssal mi a gond?

    [ Szerkesztve ]

    Mindent tudok a rákászszakmáról...

Új hozzászólás Aktív témák