Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • supesz

    aktív tag

    válasz Guderian #5887 üzenetére

    Egy dolgot tudok. Maxtort soha!!
    Amit én tudok: A Maxtor vásárolta fel a már előtte is szar Quantumot. Ez jó pár szériáján meg is látszik. Azt nem tudom, hogy a 2003-ban gyártott Maxtor HD-k milyen tulajdonságokkal rendelkeznek (te szerencsés vagy, ha 5(!) évig kibírta, nekem ennyi idő alatt 2(!) Maxtor HD-m is tönkre ment. Szóval: Maxtort soha!! Remélem te is Back-upolsz?!
    Félretéve az előítéleteimet: Figyeld meg játék közben, hogy mit csinál a HD? Ha be van kötve a HD LED, akkor nézd, hogy villog-e? (Általában igen őrülten villog, ha swappol.) Ha nincs ilyen LED vagy nincs bekötve, akkor hallgasd meg a HD-t. Hangfestő szavakkal kb. ilyen hangja lehet: KRRR-KRRSH-KRRRR-KRR-KRSHHH-KRRR, na ez megint csak a swappolásnak az eredménye. Ebben az esetben a játékaidnak nem elég a PC komponensein elhelyezett operatív memória, nélkülöz némi hirtelen felindulásból lefoglalt virtuális memóriát is, amely lapozófájl néven ismert. Mivel a játék memóriának nézi a HD-t ezért sűrűn ír rá, és olvas be róla adatotkat. Szerintem a HD-d agg kora mindenképpen befolyásolja a teljesítményt, de szerintem ez egy 22-es csapda, mert minnél többszőr használja egy alkalmazás memóriaként a HD-t, az annál előbb fog "elérni". Kvázi a lapozófájlt kapcsold ki és vegyél 2X1GB RAM-ot. Szerintem az megoldja a problémádat és a HD-t sem kell idő előtt lecserélni. Abban az esetben, ha a pénz nem akadály, akkor RAM és HD együttes cseréjét javasolom.
    Sok Sikért! :-)

    supesz

    A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.

Új hozzászólás Aktív témák