Új hozzászólás Aktív témák

• VoidXs

Topikgazda

válasz mexel #65318 üzenetére

Erre van egy nagyon jó teszt. Hívj meg valakit, játssz le neki egy részletet bármiből. Mondd, hogy csukja be a szemét, tegyél úgy, mint aki beállít valamit, vagy kábelt cserél, bármi. Kérdezd meg, hogy változott-e valami, és szinte biztos, hogy ki fog találni valamit. Ha hifis az illető, garantált, de laikusok néha még elismerik, hogy nem hallanak semmit. Ennyire megbízható az emberi hallás, semmenyire. Fülnek hinni tilos, és a kábeles bemutatók mind így működnek. Hiteles eredményt csak vakteszt ad, amiből magam is több tucattal vezényeltem le sznobok saját, több tízmilliós kábelezésű rendszerein is akár, egyikük sem volt képes a hozott kábeleimet megkülönböztetni tőlük, pedig korábban le is írtam itt, hogy a rendszerem árának még 1%-át sem teszik ki kábelek. A teszt akkor különösen sikeres, amikor a vendég erősködik, hogy de, márpedig van változás, hiába mondom el neki, hogy nem csináltam semmit. :D

[ Szerkesztve ]

W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

Új hozzászólás Aktív témák