Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LógaGéza

    addikt

    Üdv!
    Nagyjából megvan a terv a nappalira, ami így fog kinézni, ha minden igaz: [kép] - 5m x 4m a két fal legnagyobb távolsága, 2,7m a belmagasság. Ide szeretnék 5.1.2-es rendszert.
    70%-ban mozi, 30%-ban zene a felhasználás, Denon X2400H erősítő megvan hozzá, most egy JBL SCS178 rendszerem van, ezt szeretném upgradelni. Először az 5.1-et szeretném megvenni, majd később építeném állmennyezetbe a két magassági hangsugárzót.
    Egy ideje nézegetem a használt piacot, olvasgatom a topikot, véleményeket, teszteket. Így nagyjából leszűkítettem a dolgot arra, hogy MA Bronze 2 + MA Bronze Center + Bronze FX lenne az 5.0, a továbbit meg később kitalálom.
    Ma találtam még egy Quadral Argentum 530 vagy 570 párt frontnak, valamint 510 Base Centert. Mennyivel jobb opció ez mint a Bronze 2 pár? Megéri a majdnem dupla árat?
    Valamint a Bronze 2 elég lenne erre a területre, vagy jobb lenne ha Bronze 5-re cserélném?

    Nagyjából jó irányban keresgélek? Esetleg vannak még olyan szettek, amire megéri ránézni, ebben a kategóriában? 5.0-ra olyan 300e körül szánnék, de ha jobb ár/értéket kapok valamivel többért, attól se zárkózom el.

    "Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"

Új hozzászólás Aktív témák