Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ance

    őstag

    válasz hm15 #28034 üzenetére

    Bevittem. Elsőre azt mondom, hogy szűkös neki a tér. Minden hang nagyon felerősödött és ezért van ami túlzó, ez pedig elnyom más hangokat. Ami konkrétan zavar, az a beszédhangok elhalkulása, mert az effektek elnyomják. Erősíteni kellett a centeren, hogy jó legyen. A másik szintén a beszéddel kapcsolatos. Nagyon élesen középről jön a korábbihoz képest. Erősítés előtt is. A harmadik a mélyhangok. Az alján túlzó egyértelműen és kicsit huppog a döndül és durran helyett. Valahogy így tudom megfogalmazni. Ez mondjuk egyértelmű volt előre, mert ugye a hanghullám 100Hz körül hosszabb mint a szoba és visszaverődik. Ezt nem tudom hogy lehetne normálissá tenni. Más problémám így elsőre nincs.

    Az tény, hogy halkan sokkal jobban szól, mint a nagy térben és ez tetszik. Ha a halk hallgatásnál normális eredményt tudnék elérni (beszédhangot nem kell túlzóan emelni és nem huppog a mély) akkor nekem már bejött az amit szerettem volna.

    Dorian: ok elgondolkozom rajta, hogy elhívom, csak tartok tőle, nem lesz jó megoldás és csak elszomorít :D Előtte akkor be kell szereznem mindent amit szeretnék. Fotel, szönyeg (most csak egy pót szőnyeget tettem be) hifi állvány stb.

    ctrlaltdel13: Kiváló észrevétel! Köszönöm! Már ezért megérte kérdeznem, ez le sem esett. Az zavart meg, hogy sok moziszoba falát burkolják vele.

Új hozzászólás Aktív témák