Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz Lacielvtárs #16266 üzenetére

    BBécinek, az általa üzemeltetett honlap, illetve az ahhoz kapcsolódó tevékenysége révén vitathatatlanul rengeteg tapasztalata van olyan házimozi és Hi-Fi berendezésekkel, amelyeknek az átlagember az élete során még csak a közelébe sem kerülhet. Valóban érdemes figyelni arra, amit ír és mond.

    De éppen az évek során szerzett tapasztalata, és tudása miatt az lenne igazán figyelemre és elismerésre méltó, ha mindezek ellenére, sőt mindezekkel együtt tudna mindig oktató, és nem kioktató maradni. Az mutatja meg ugyanis az igazi nagyságot! ;)

    Ez természetesen általánosan igaz minden szakértő, nagy tudású emberre.

    Emellett társas kommunikációban, intelligens emberek között elvárható a kulturált stílus.

    Halkan jegyzem meg, hogy sajnos ezen a területen - zenehallgatás, házimozi - gyakran erőteljes "sznobéria" jellemző, és a jót, vagy kiválót megtapasztalók hajlamosak nem csak lefitymálni, de egyenesen "földbe döngölni" a szélesebb tömegek számára (anyagilag és minden más szempontból) elérhető technológiákat.

    Pedig a gyakorlat azt mutatja, hogy sokak számára azok között, a "belépő" kategóriában szereplő berendezések között is lehet találni jó megoldásokat, amelyek a gyakorlati használat során, az élvezeti értékükben (és ez utóbbi nagyon lényeges) nem nyújtanak annyival kevesebbet, vagy éppen annyival több kompromisszumot, mint amennyivel többe kerülnek.

    Ha nem így volna, mi értelme lenne egyébként akár ennek a topic-nak is?

    Az a (nyilvánvalóan szűkebb) réteg pedig, amely számára azok a bizonyos "élmény faktort" növelő többletek megérik a plusz ráfordítást, azok úgyis meg fogják fizetni azt.

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák