Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 4ron

    senior tag

    Sziasztok!
    Az utóbbi időben kezdett el foglalkoztatni az, hogy a TV-m DLNA képes, mégse használtam még szinte soha ezt a funkciót. Valószínűleg nagyban megkönnyítené a filmezést, sorozatozást, ha kicsit finomítanék a rendszeren és bővíteném valamilyen hálózati eszközzel.

    Van egy régi laptopom, egy Toshiba Satellite L850-13M amiben N-es wifi modem van, az ethernet port sajnos nem működik. A TV egy LG 49UK7550MLA típus, míg az ONT a Telekom által adott Sagemcom.

    Ebben a pillanatban is egy 28GB 4K filmet streamelek a laptopról, mely fájl az SSD-re van mentve, de bizonyos időközönként a TV elkezd pufferelni.

    Mi lenne a megoldás arra, hogy akár egy 50GB 4K filmet is gond nélkül le tudjak játszani? Elég lenne vennem egy routert, az ONT-be dugnám és megoldódna a probléma? Vagy kellene a laptophoz is vennem egy gigabites usb-ethernet adaptert? Más egyéb dologra szükség van?

    Kisebb fájlokkal, például 1080P-vel nincs gond, de 4K lenne a cél problémamentesen. Mivel nem akarok komoly szervert, csak eseti filmezéshez valamit, ezért kíváncsi lennék a véleményekre, hogy mennyire reálisak az elvárásaim. Köszi!

    ⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!

Új hozzászólás Aktív témák