Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz lazara007 #32404 üzenetére

    Szia.

    Nem akartam szólni, mert isten őrizzen attól, hogy beárazási tanácsokat adjak bárkinek - van egyébként beárazási topik a PH-n.
    Hogy mégis szólok, az avégett van, hogy azt azért enyhén szólva el ne hidd, hogy két tökéletes állapotú és két javítható, azaz összesen "majdnem négy" VIFA M21WG-09-08-ért valamint két hibátlan és - a ferrofluidtól eltekintve - egyébként is "örök darab" VIFA D25TG-05-ért ráadásként két (nyilván kondicserére megérett) B31-es váltóért "6-7 ezernél többet nem lehet kapni". ??? El ne hidd! - 6-7ezerért csak a keresztváltópárt önmagában el lehet adni.
    A mélyeknek újonnan 25-30ezer körül jár darabja, azt kell használtárasítani - mondjuk párja 20ezer már elég méltányos használtár a hibátlan állapotúért, annyiért viszonylag könnyen elmegy, beleszámítva a vevő részéről is, hogy a habszél 10-20 évenként cserélendő, a magasaknak meg a párja kb. 8-10ezerért simán elmegy használtpiacon. Nézegesd, hogy mennyiért szokott elkelni, aztán gondolkozz, hogy te hamar el akarod-e adni egyben vagy lassabban részenként.

Új hozzászólás Aktív témák