Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • do3om

    addikt

    válasz do3om #42425 üzenetére

    Nézegetem az alaplapot hogy hogyan lehetne megvalósítani a fedlapot. Vannak még gondok, pl IDE DVD író kábele túl magas nem férne alá, kéne egy SATA belőle. A vga alaplap felöli oldalát teljesen elfedné, sőt éppen csak beférne a lemez, mivel 16mm távolságra lenne az alaplaptól. Ennyi kel hogy szinte minden beférjen alá. Sajnos a PCIE végén lévő rögzítők elégé kiállnak ezért kel ennyi de amúgy is a van még sok dolog ami 14mm magas.
    Egyéb problémát nem látok most, még lemez kel mert csak 2mm-ert találtam egy táblát, de nekem 1,5-ös kéne. 1-es is van de az gyenge. Melegedni remélhetőleg nem fog semmi alatta, bár erre is van megoldásom: mivel elöl nyitott ventik vannak igy nagy erővel áramlik a gépbe a levegő, csak annyit kel tennem hogy megvágom a lemezt felhajtok egy fület a levegő útjába és az máris betereli alá a levegő egy részét.

    Viszont valami igen jó lenne, egy pontos méretekkel ellátott rajz az alaplapomról, vagy ha méretek nem is de egy méretarányos pontos rajz, rajta mindennel. Egyenlőre nem találtam ilyet, úgy meg nem tudok dolgozni hogy kiszedem a lapot mert hosszadalmas munka lesz (időhiány miatt).

    Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A

Új hozzászólás Aktív témák