Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wxppro

    aktív tag

    válasz mr_ricsi #16740 üzenetére

    Akkor félreérthető voltam:

    "...kapott a tetejére 3db 12cm-es ventilátor nyílást. A leghátsó az a táp fölé került..."

    Azt nem írtam, hogy ventilátor is kerül a táp fölé még pluszban. Az csak egy nyílás lesz, ugyanolyan ráccsal, mint a másik kettő, és ezen a nyíláson kap levegőt a táp ventilátora, ami kb. 1 centivel van lejjebb, mint a ház teteje. Én is azon gondolkodtam, hogy tápból ventilátor ki, és a nyílásra teszem közvetlenül, de még a vékony kivitelű sem fér be sajnos...

    lalimano, szívesen, majd ahogy készül, és lesz érdemleges változás, azt is fotózom. Ma délelőtt sikerült a fa előlapon kivágni a szükséges nyílásokat, már csak egy jó power-gomb kell, hogy azt is beokoskodjam.

    maszi99, persze, hogy lehet ventit tenni az aljába. Én a VGA alá tettem, mondjuk nálam passzív a hűtése, ezért van is értelme. Másik szempontból meg mindig alul van a leghidegebb levegő, tehát jó ötlet onnan befújni, csak számításba kell venni, hogy esetleg magasabb talpakra lesz szükség, hogy ne túl szűk résen szívja a venti a levegőt, ha esetleg padlóra van téve a gép, vagy olyan asztalra, aminek mondjuk nem szellőzőrácsos a sz.ház tartója (nekem az).

Új hozzászólás Aktív témák