- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Múltkor olvastam hogy kifejlesztettek egy speciális készítményt, ami a belekben átalakítja a szénhidrátokat fehérjévé, 80% körüli hatásfokkal. A lényeg hogy transzaminálással enantioszelektív reakcókkal aminosavakká alakítja az egyszerű szénhidrátokat. Golyó formában lesz kapható, egy hétig garantált a hatása. A Fornetti le is csapott a szabadalomra.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Mikuland
tag
Aki az elmúlt 6; 7; 10; évet punnyadta ne akarjon egy év alatt gyúrósnak láccani!
IjK : tanulmányt! plízzz
Jót picsogtam! ATTA!
[ Szerkesztve ]
mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Lipton
őstag
En meg azt olvastam, hogy lesz egy hetig tarto CH golyo, igy akkor hetente 2 golyo es nem kell semmi mas.
spammer: minden nap multi es C vitamin, Ca+Mg, edzes utan whey+vitargo megy most, reggeli max egy szendvics, ebed (ha van) akkor valamilyen normalis atlagos ebed, du/este pedig szendvics, cottage chees, stb. Melle ossze-vissza "aprosagok" a nap folyaman. Nem egy optimalis es jol osszeallitott etrend. A csirkerizs nem alternativa. Amire gondoltam, hogy mikor milyen es mennyi whey+CH esetleg mas kiegeszto lenne erdemes "normalis keretek kozott".
-
Fred23
nagyúr
válasz darkarthur #6438 üzenetére
Majd rakok be képeket úgy, hogy a lényeges pontok, a szerkezet felépítése világos legyen. Baromira egyszerũ pad lesz, de bigZ is felrakhatná rá a maxát. Gyakorlatilag nincs olyan ember, aki annyit tudna nyomni raw-ban, amennyitôl bármelyik eleme elszállna.
-
Klemens
őstag
Fasz@.
Aydan: Ez az ízesítetlenre vonatkozik?
Tegnap narancsos szörppel ízesítettem, egész jó volt. Jó, mondjuk nem halok bele abba, hogy ízesítetlen csak gondoltam kipróbálnám milyen az ízesített.
Kinél lehet jó áron kapni az 5kg-osat?
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Jim-X
őstag
-
Tipo16V
aktív tag
hrvp te ki vagy?
Boxi meg akarsz ölni??
Fred meg ágyból készít fekpadot...kééééész."Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Dexar007
veterán
-
S e t h
nagyúr
válasz Dexar007 #6473 üzenetére
Köszönöm, bár már láttam, de ismétlés a tudás kurva anyja, újra megtanulok húzódzkodni és alkalmazni fogom az olvasottakat.
Most lett nem régen új edzőpartnerem, 145 kiló, kb. 50-60 kilós zsír van rajta,hiába mondom neki a hátazásokkor, hogy fing vagy ha nem tudsz húzódzkodni, eddig nem tudtam úgy megalázni az egóját ,hogy sikerüljön egyet is megcsinálnia, de tolódzkodásból már megy kettő, amit sikerként könyveltünk el mind a ketten.[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Apollyon
Korrektor
Sziasztok!
Jár valaki közületek Fitness2000-be? Már jó négy éve nem jártam arra, kicsit átalakult ott a téma.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Sztbeni
őstag
a Myprotein milyen minőségűnek számít? Mert elég jó áron van, főleg hogy 80% fölötti a fehérjetartalma
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz spammer #6492 üzenetére
Egy texasi csehóban nyugodtan whiskyznek a cowboyok.
Köztük ül egy félszemű lókupec is.
Egyszer csak kivágódik a bejárati ajtó és lövöldözve bejönnek a rablók.
Az első golyó mindjárt a félszemű ép szemét találja el,aki így szól:
- Ez az fiúk,jól csináljátok! Előbb a lámpát kell kilőni! -
Dexar007
veterán
válasz philoxenia #6491 üzenetére
A rendőrszakmában ez a legrosszabb..várni, hogy történjen valami..
Give me your cum,bull!
-
shteer
titán
-
wertigo1984
őstag
válasz philoxenia #6494 üzenetére
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest