- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantor
tag
válasz BÁ Nutrition #42695 üzenetére
Alátámasztom, hogy 8-9 éve kezdte érdemlegesen a testépítést.
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
-
baluka6
aktív tag
válasz GyurosAki #42689 üzenetére
Költői kérdésnek szántam, tisztában vagyok vele, hogy injekciós tű volt a jele az oviban...
BÁ': [link] Minap néztem ezt a videót és ebből indultam ki. Kb 4:30-nál kezdődik a Bereczkivel az interjú, ott azt mondja, hogy "18 évesen kezdett edzeni és 5 év munkája". Kicsit utána néztem, 89.04.04. a szül. ideje, szóval reális az a 5 év, de hát kitudja.... nem okoskodni akarok én.
-
cibere11
tag
válasz BÁ Nutrition #42697 üzenetére
Üdv
Ide még én is beillek.Van -67kg kategória?
Csodálkozom hogy miért van ilyen kevés versenyző...[ Szerkesztve ]
HTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
kolosanyi
veterán
válasz BÁ Nutrition #42672 üzenetére
"hol látod szabálytalannak a gyakorlatokat?"
Például ott, hogy az nem húzódzkodás, ez az: link. Ez maximum fél mozgástartomány, ami persze alkalmazható tudatosan is, ezzel semmi gond. Akkor van gond, ha egy tapasztalatlan sporttárs elkezdi ezt csinálni, mert ezt látja másoktól. Persze ez az ő esetében nem fog eredményre vezetni.
Egyébként a linkelt fazonnak rettentő jó fizikuma van, elég csak megnézni, miket megcsinál. Szerintem formára se rossz, örülnék ha egy napon ezt elérném.
[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
Elestem motorral..nem adta.
Mivel feldagadt a mutatoujjam,igy most fogni se tudok.Sulyzot se.Give me your cum,bull!
-
kolosanyi
veterán
válasz Dicker #42707 üzenetére
Nyilván nehezebb egy testépítő, de erősebb is
elvileg. Egyébként vannak könnyebb húzódzkodás variációk is, nem muszáj feladni a formát, persze nyilván tudja, mire reagál jól, ha már odáig eljutott, ahol van.(#42708) Dexar007
Jobbulást!(#42709) penene
Nézd meg az edzéseit, beteg. Szerintem a fele olyan intenzív, hogy elhánynám magam utánuk. -
kolosanyi
veterán
válasz Dicker #42711 üzenetére
Oké, ez tényleg relatív. Mi számít erőnek? Relatív erőben minden bizonnyal jobb ez a katona fazon, de max erőben valószínűleg felülmúlják a linkelt srácok. Azért mire ekkora tömeget felépít valaki, csak eljut az edzésében egy olyan progressziós lépcsőig, ami durván jó erőszintet feltételez.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kolosanyi #42706 üzenetére
nagyon szabályos, csak az a baj hogy a fenti helyzetben már rég karból húzza magát szerintem
ha meg az számít erősnek amit linkelsz akkor a Mészáros Laci meg a Kathi Béla egy gyenge puding szintjén van szerinted.
ill a világ legerősebb emberei a tornászok, mert ők az 56 kilójukkal fél kézzel húzódzkodnak 40et, meg egy lábujjon guggolnak 200x[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
kolosanyi
veterán
válasz BÁ Nutrition #42713 üzenetére
Szerintem meg ez mindenkinél más, én állig szoktam húzni és végig érzem a hátam (mellkasig már szerintem is felesleges, ha a hát a célizom, ott már valóban csak a kar dolgozik).
Ilyet meg nem állítottam, valamit félreértesz. A tornászok nevetségesen erősek, ez tény, de az erőemelők is, csak máshogy, sőt egy profi ökölvívó is rohadtul erős, de ő is teljesen másképp. Egyik a testét mozgatja jól, másik brutál nagy súlyokkal tud dolgozni, harmadik meg rettentő gyors. Nem vagyok a híve annak, hogy ezt összehasonlítsuk, felesleges is lenne, más sportok, más célkitűzések szerint edzenek.
-
Koczó93
őstag
A nyúl utánpótlása
-
Dicker
őstag
válasz Koczó93 #42715 üzenetére
Topikba vannak fele ekkora emberek, meg dupla akkora hülyék is bőven. Az egy dolog, hogy nem tud két mondatod megfogalmazni, nevelési, tanulási hiányosság, de legalább valami halvány képe van bármiről is, ha kifejezni nem is képes az emberi kommunikáció által.
Nem vót' vicces, és vót' már. -
mycso
veterán
válasz Dicker #42716 üzenetére
Hát ezt nagyon jól mondod: "...halvány képe van..." (nagyon halvány), mert picit össze-vissza beszél. A többi jogos, hogy mindezt érthetetlenül, meg tele trágár szavakkal.
Illetve a te linkelt videódon nem látom a 21 hónap edzést, vagy előtte nagyon durván vékony lehetett...(vagy nem tudom, hogy mit edzett)[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
nepszter1
addikt
válasz BÁ Nutrition #42717 üzenetére
Versenyzésen nem gondolkozol?
-
BÁ Nutrition
addikt
- Ki tudja nekem megmondani, hogy mikor jó a fáról leszedni a
gyümölcsöt? - kérdi a tanító néni.A kis Gazsi jelentkezik:
- Amikor a kutya meg van kötve....
ez se rossz:
1. Egy emberi hajszál 3 kg-ot is elbír.2. A pénisz hossza a hüvelykujj háromszorosa.
3. Egy nő szíve gyorsabban ver, mint a férfié.
4. 300 izmunk felel az egyensúlyunkért amikor állunk.
A nők már rég végigolvasták ezt a szöveget.
A férfiak még mindig a hüvelyujjukat bámulják
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Dicker
őstag
válasz BÁ Nutrition #42721 üzenetére
Én végigolvastam, akkor most mi van? Mocskos ösztrogén.
Egyébként meg nem igaz a hüvelykujj. Vagy lehet nőtt gyerekkorom óta, lehet már megvan 30+.Folytatom az ON-t.
A bróker egyik este későn ér haza. A felesége ráförmed:
- Hol voltál!?
- Tetováltatni.
- Milyen tetoválást csináltattál?!
- Egy tíz ezrest tetováltattam a farkamra.
- Mi a fenének tetováltat egy bróker egy tízrongyost a farkára?
- Szeretem látni, ahogyan nő a kontóm, szívesen eljátszogatom a
pénzemmel, szeretem a markomban tartani a vagyonomat, végül pedig
te a vásárlás helyett itthon maradhatsz, és annyiszor verhetsz el
tíz rongyot, ahányszor csak akarod!!![ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
-
Dicker
őstag
válasz BÁ Nutrition #42723 üzenetére
Kizárt, én ilyen szteroidos állat vagyok 45-50-es karokkal az utcán. Megmondta!
-
kolosanyi
veterán
Bakker, ezt rossz nézni: link
Sérülések, meg szarul sikerült emelések is vannal benne, akit zavar a látvány, ne nézze meg.[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
_NCT
őstag
Az létezik, hogy peck-deck gépen bárhogy próbálom a gyakorlatot, egyszerűen fáj a vállam? Egyáltalán használ valaki melledzéshez hasonló gépet? Múltkor próbáltam, már a végén szúró fájdalom volt a vállamba, hagytam a picsbe az egészet. Nem tettem rá sokat direkt, 30 kg asszem. Nem is volt nehéz, de bárhogy állítottam, mindenhogy csak a vállam fájdult meg tőle.
Mondjuk mellhez inkább csigás tárogatást szoktam 30 fokos padon, keresztezést, fekvenyomást. Gondoltam beújítok, de kárvót.....
-
BÁ Nutrition
addikt
-
kolosanyi
veterán
Próbáld meg úgy, hogy a felkarod nem párhuzamos a talajjal, hanem szöget zár be vele. Nekem az vált be, hogy könyököm a mellbimbó vonala alatt van kicsivel. Régen nekem is fájt, aztán észrevettem, hogy így nem, mondjuk én nem szoktam a gépet használni, szabad súlyokat preferálom ebben. Persze a gépnél egyenletesebb a terhelés, de ha megtanul az ember normálisan, mellből tárogatni, akkor mindegy. Mondjuk a szabad súlyosnál még jobban szeretem a gyűrűs tárogatást, ilyen módon nem csak a melledet gyilkolod le, hanem a törzsed is komolyan megdolgoztatod.
-
_NCT
őstag
válasz kolosanyi #42733 üzenetére
Hagyom azt a peck-deck gépet a f@szba szerintem, inkább maradok én is az egykezesnél, mert már maga a helyzet sem tetszett a vállamnak, hogy kifeszítve ültem bele. Hiába állítottam az üléspozíciót, próbáltam nem vállból, de nem ment csak mellből.
Pont ezért csinálom a 30°-os ferde padon nyomást is egykezesekkel, mert a rúd kiemelése/visszatétele szétgyilkolta a vállam régebben. Pedig akkor se nyomtam sokkal, ilyen 70kg-val bohóckodtam.
freaghill: ha szar lesz a gerinced meg a törzsed, majd Te is odaleszel. Én megértem hogy nagy hangsúlyt fektet rá, nekem is szar a gerincem/törzsem/alsóhátam. Szar is, gyenge is, de ezért erősítjük. Lehet rá szarni, ugyanúgy mint a lábazásra, de idővel majd kijön az hidd el
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz freaghill #42734 üzenetére
Szerintem az talán a legfontosabb. Nem látványos, mint a hordó mellkas és a nagy karok, de stabil, erős törzs nélkül semmi nincs. A gépekben az a rossz, hogy legtöbb esetben pont a törzset, stabilizáló izmokat veszik ki a mozdulatsorból. Ennek néhány esetben látom csak értelmét, például sérüléseknél, idősebb sporttársaknál, kezdőknél az izomérzet megtanítására stb.
(#42735) MMA87
Ezért hagytam én is a francba. A fix pályán való mozgásnak ez a hátránya, sajnos nem mindenkinek válik be.A törzs edzése meg tényleg beválik. Mióta kiemelt szerepet kap nálam, meg csinálom a dekompressziós mozgásprogramot, nem panaszkodom a hátamra. Nyár óta sikeresen eljutottam odáig, hogy ugyanúgy terhelhetem magam, mint régen, simán ugrálok, futok stb. Persze most már odafigyelek arra, hogy mit csinálok, nincs kedvem kerekesszékben vagy műtőasztalon végezni.
[ Szerkesztve ]
-
hrvp
aktív tag
-
Radnix
senior tag
válasz BÁ Nutrition #42721 üzenetére
Ezt beszopt@m
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz cibere11 #42704 üzenetére
régen voltak ott is egész korrekt versenyzők, csak mióta a
hubermeggyalázta a sportot(vagyis folyamatosan már vagy 8 éve) azóta teljesen rombadőlt az egészszal igazából ha az SB nem lenne akkor halott lenne kb
úgyhogy köszönjük Scitec[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
ma karoztam egy jót, akkora volt mint egy hegy
meg is ijedtem tőle picityoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
xcds
őstag
válasz BÁ Nutrition #42746 üzenetére
A karod a legjobb. Nem is nagyon kéne má edzeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest