- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- PLC programozás
- Steam Deck
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasvold
őstag
válasz bigmasterg #180086 üzenetére
Egyetértek. A gyomrom sem bántja egyáltalán. A True Whey-t nem próbáltam, de akkor nem is fogom, ha véleményed szerint ízre is rosszabb. Scitec-et ettem még, de nekem a GymBeam-es Just Whey finomabb.
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
Lassan a tényleg mindenki is edző mondat módosul most már a lassan mindenki is tápkieg forgalmazó ra.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Cs1csó
félisten
válasz aelod #180102 üzenetére
Ha a forgalmazás alatt azt érted, hogy egy gyártótól megveszi "hordóban" a cuccot majd saját maga bedobozolja és lök rá egy maga nyomtatta címkét akkor igen. Nyilván jóval kevesebb fehérje gyártó van mint ahogy "fantázianéven" futó termék, ez marketing.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
-
aelod
veterán
Imádom ezeket a brutálisan kigyúrta magát kattintás vadász cikkeket.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
python1
veterán
válasz Dare2Live #180104 üzenetére
Akkoriban tömegeltem először, az edzésem akkoriban (tömegelés) minden izomra 2 gyakorlat, 3x6 ismétléssel amit bírtam szabad súlyokkal, ha jól emlékszem mellet 90kilóval melegítettem és a vége 180kiló közelében mozgott, guggolás az 200kiló, vádli 240, ezek nem csúcsnyomások voltak, ennyivel szériáztam. Méreteim akkoriban úgy alakultak 180cm magas, 135-ös mellbőség, 50 kar, 72 comb szerencsére derekam elég karcsú, így adta rendesen.
Mára már csak szolidan nyomom, de azért néha extrém adagok lecsúsznak, fagyit imádom, Lidl bourbon vanília a 2500ml lecsúszik egybe, vagy sütis időszakban 1 egész tepsi süti, mindegy, hogy mi.[ Szerkesztve ]
-
python1
veterán
válasz Cs1csó #180111 üzenetére
Köszi, rohanok!
Egyelőre próbálom megtalálni a helyem, vagyis a strandalak kialakításával vagyok elfoglalva éppen, heti 3-4 alkalommal járok a partra, mondjuk ott is úgy kezdtem a strandolást, sajtos, tejfölös, baconos lángos majd 1 korsó meggysör, uszás 45perc vagy 1 óra után visszatöltés ugyanazzal a körrel, esetleg még 1-2 kürtőskalács, eddig ez a legtutibb.
Viszont a mostani áraknál ez bukott, ez most redukálódik 1lángos minden feltéttel és 1 pohár meggysör.
A kávé adagomat is sikerült csökkentenem, napi 6-8 adag kotyogós kávé helyett, csak 4-5 csúszik le, kaját most próbálom elvonni valamennyire, de hab a tortán, hogy asszony is pont ebben a cipőben jár.
Magunk sütjük a pékárút otthon, asszony 24 db vajas kiflit szokott sütni, ez a kisebbik fajta, de kb 16-17db-ot benyom belőle, igaz ő csak 90kiló (178cm magassághoz), nálunk a gyorsabb jut kajához, aki lemarad az kimarad alapon.[ Szerkesztve ]
-
python1
veterán
válasz Apollyon #180114 üzenetére
Nézhetnék ki így is, ha napi nem 1,5 órát edzenék.
Sokan tartanak oda még ahonnan én jöttem, ezt úgy loptam , de jó szöveg, aki már járt ezen az úton annak nem kell magyarázni.
Most jöttem egy családi hamburgeres partiról, kb fél kiló marhát toltam be hamburger formájában.
Én azt vallom, hogy a bevitelt mérlegbe kall tenni a munkával, volt, hogy 4-órát is edzettem egy extrém bevitel után, ez soha nem vitt félre.
Soha nem dekáztam semmit, de nem volt olyan, hogy szégyenkeznem kellet volna, mindig volt bennem tartás, egyenes gerinccel döngettem végig bárhol, csak a puhányok rogynak meg, vagy csúsznak a sz@rban.[ Szerkesztve ]
-
perempe
addikt
válasz python1 #180098 üzenetére
Én a 70-et nehezen tartom. Csak erősebb vagyok, több izom van rajtam, kevesebb zsír.
Mondjátok meg, hogy segít-e, ha tolódzkodás után megtartom magam kinyomva jó fél percig a sorozatom után! (Esetleg tovább kéne?) Inkább leengedve? Ha már húzódzkodni se kell, akkor ennek is lehet pozitív hatása. (Krufessor Rad-ot láttam, a többit nem.)
[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
benfolds
őstag
válasz stingy2 #180091 üzenetére
VÉGRE.
akármikor benézek, mindig ez megy. melyik fehérje milyen, hogy oldódik stb. amúgy nem kurvára mindegy, hogy milyen az íze? lehet nekem ízlik, neked nem, meg amúgy is. ha finomat akarok enni, akkor eszek egy brassói pecsenyét. én úgy kezdtem, hogy myprotein. először vettem egy nagyot. másodjára egy kicsit. aztán kezdtem úgy érezni, hogy hülyének vagyok nézve, meg haverom, aki sosem vett semmilyet, jobban fejlődött, mint én. szóval azóta leszarom. mondjuk nem is vagyok izmos. de rájöttem, hogy amúgy sem normális dolog ilyen koncentrátumokat zabálni éveken keresztül kilószám, pláne ilyen low end hobbi módban, amiben én nyomom, tök fölösleges (nyomtam, amíg el nem baszódott a kezem) -
python1
veterán
válasz perempe #180119 üzenetére
Mi az, hogy nehezen tartod, általában inkább alatta vagy, vagy diétázol, hogy annyi legyél, magasságod a 70 kilóhoz?
Mit szeretnél elérni a kitartással?
Én kinyomva szoktam tartani magam előtte is egy kicsit meg közben néha, mikor kicsit szusszanok, nekem annyi elég szokott lenni, célzottan eddig nem foglalkoztam ezzel.
benfolds
Így is lehet megközelíteni, az edzést kell igazítanod a genetikádhoz, haver meg egyen csirke gokszot, ha semmitől nem leszel izmosabb, akkor ott valami baj van a készülékeddel, inkább arra kellene összpontosítani, nem a proteinre vagy másra mutogatni.[ Szerkesztve ]
-
zadir1
tag
Hali!
Érdeklődnék használtok e valamilyen edzésterves, kajás, számlálós appot?
Ajánljátok egy kezdőnek egyébkènt a Pure Gold Whey fehérjeport? Ár érték arányban ennél jobbat nem találtam... -
Cs1csó
félisten
válasz zadir1 #180130 üzenetére
Olvass vissza volt egy kisebb vita, hogy melyiket érdemes vagy sem de szerintem a legjobb ha TE MAGAD próbálod ki őket. Tehát ha egy nem ismert fehérjét vennél akkor kezdésnek ne vegyél belőle 30kg-ot hanem egy minimális kiszerelést és ha neked beválik (az árán kívül pl. az íze, állaga, oldódása, nem f.sat stb. ) akkor maradj meg mellette.
-
Apollyon
Korrektor
Hopsz: [link]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
JoolsNOS
veterán
-
perempe
addikt
válasz HussarF #180135 üzenetére
Ha már öregedés: édesapámmal egyidős DTSK/MVSC túravezető mesélte, hogy jóval 90 felett is volt velük egy bácsi, aki velük tartott a kb. 15km-es túrákra, ahol jellemző a 300m szintemelkedés. Ez adottság vagy tett érte? Sajnos később a hírekbe is bekerült az öreg, gyilkosság áldozata lett.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
Cs1csó
félisten
válasz perempe #180136 üzenetére
Szerintem nincs egy konkrét ok, több dolog amiből ez az eredmény (hogy ennyire idősen is aktív tud maradni) összeáll pl.: genetika, egészséges táplálkozás, jó munkahely (se testileg se szellemileg nem készítette ki), harmonikus családi élet, rendszeres optimális testedzés (nem túl sok nem is túl kevés és pont megfelelő mozgásforma megválasztásával)
-
attiati
veterán
Fogynom kellene egy térdsérüléssel.
Milyen elveket követnétek?Szénhidrát off?
Sok ismétlésszámú gyakorlatok kis súllyal?
Aerob jellegű gyakorlatok sajnos kicsukva, nem tudok futni (esetleg biciklizni).
Fehérje porok most nem jönnek szóba, kollagén készítmény szedése mellett. -
addikt
válasz Woodslave #180139 üzenetére
Mondjuk, ha a "szénhidrát off" azt jelenti, hogy elhagy napi 1500 kcal-nyi édességet, akkor azért fontolóra veendő
#180138 attiati
Ha a térded nem terhelhető, akkor az elég sok mindent kilő. De le kell vinni alacsonyra az energiabevitelt. Amit meg beviszel, nyilván, értelmes tápanyagelosztásban kell, megfelelő fehérje-zsír-ch-rost kombinációban.[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz attiati #180138 üzenetére
Fehérje porok most nem jönnek szóba, kollagén készítmény szedése mellett.
Ezt nem értem. Miért? Azt tudod, hogy a kollagén is aminosavból álló fehérje?Fogynom kellene egy térdsérüléssel.
Milyen elveket követnétek?
Minden súlyvesztés kalóriadeficitre épül."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Rivaul
addikt
válasz perempe #180136 üzenetére
Magad írod le. Tett érte. Folyamatosan túrázott. A súlyzós edzés csak az egyik út. Nem csak így lehet fittnek maradni. Nagyapám 80 éves. Egész évben a szöllőhegyen dolgozik. Reggeltől estig kint van. Kb 95-100kg és olyan erős mint egy bivaly. Egész életében keményen dolgozott. Nem engedte el magát, nem ült a Tv előtt naphosszat. Baxhatom a súlyzóimat 36 évesen. Mert messze szívósabb mint én. Nekem viszont más az életem. Én így tudok tenni magamért.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest