- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Runemaster
csendes tag
válasz AsakuraDave #179097 üzenetére
Ez nyilván ízlés kérdése, de a pisztácia kimondottan geil, tömény marcipán ízű. Szerencsére csak egy negyed kilós "ajándékot" kaptam belőle az egyik akció keretében, de soha többet.
-
Rivaul
addikt
válasz Runemaster #179103 üzenetére
Én a rizspuding után engedtem el a PG kóstolgatást. Hogy aki azt kitalálta, életében nem evett rizspudingot az biztos... De egyik ízük sem fogott meg igazán amiket próbáltam. Cukros mű. Ellenben elkezdtem a Wheyprotein-ről ízesítetlen laktózmentest rendelni. Még az íz sem hiányzik, annyira rendben van. Nem puffaszt, nem hajt meg, jó az állaga, nincs tele felesleges cuccokkal.Nem mellesleg az ára is teljesen rendben van. Ha megunom, veszek hozzá cseppenthető aromát.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Morris
veterán
A minap asszonypajti készített tápióka pudingot. Baromi fincsi.
Csak CH, semmi más. -
Woodslave
félisten
válasz Rivaul #179104 üzenetére
soha nem felejtem el anno egy haverom hozott ízesítetlen zsákos "tejsavót" csoda hogy nem fostam be tőle, azóta nem igazán szeretek ilyenre gondolni se. Mondjuk lehet tenni kellene vele egy próbát tényleg nem árt ha nem visz be annyit xirxart az ember még akkor se ha napi 40 grammot eszek csak.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Rivaul
addikt
válasz Woodslave #179106 üzenetére
Ittam már sok alsó polcos vackot. Volt amitől fostam mint a muraközi, amitől fél napig nem bírtam enni úgy puffasztott. Meg használtam jobb fehérjéket is. De ezen valahogy azt érzem hogy valóban arra van amire nekem kell. Tudok utána enni, nem puffadok, egész nap kocsiba vagyok így olyan ami meghajt szóba sem jöhet. Sima tejipari cucc. Teljesen semleges ízű és állagú. Egy próbát megért. Max ad az ember hozzá kakaót ha nagyon natúrnak találja. Laktózmentes wpc 80 7700/kg. Itt el tudom hinni hogy azt kapom amiért fizetek.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
m3tr0
őstag
Nekem van almás pite ízű,vaníliás,csokis sütis és belga csokis.
Egyedül a belga csokisat nem tudom úgy inni mint a többit.
Korábban toltam barackos joghurtos ízt is az is finom volt. -
Dare2Live
félisten
Nekem Ízre Biotech vonalon az iso whey zero black csokisa elmegy. A biotech beef csoki-kokuszt nem tudom meginni borzalmas.
Megjöttek elöző héten az ízesítetlen fehérjéim wpi-90 így egy hét után messze ezeknek a legjobb az ízük az íztelenségükkel. Ha rakok bele kreatint az ízesített annyi íz bőven elég nekem. Holnap lehet bele fogom kombózni a zabos, magos , kiwis reggelimbe.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Zoty4
őstag
epres cucc olyan mint az epres mekis shake. Nekem bejött
-
flash-
veterán
sziasztok
ez a blade fehérje milyen? ez is spikeolt és akkor már inkabb az olcsóbb puregold
?
[link][ Szerkesztve ]
-
-
attiati
veterán
Volt valamelyikőtöknek térdporc problémája?
Medialis meniscus szakadás.A térdízületen belül a lábszárcsont és a combcsont találkozásánál.
-
Qtya123
őstag
Eddig mindig AMIX Beef Proteint vettem (kivéve egyszer, mert kipróbáltam GymBeam-es marhafehérjét, de szerintem egy marék homok jobban oldódik...).
Most egész jó árban van a nutrition outletnél a Carnivor. 6.663 Ft-ra jönne ki kg-ja, míg az AMIX esetében kb 10.450 Ft a legolcsóbb kg-os árra levetítve. Gondolkozom a Carnivoron. Ez oldódik normálisan? Íz az nem nagyon érdekel. Minőségben nagyon az AMIX alatt van?
-
ztoldy
senior tag
válasz Qtya123 #179117 üzenetére
Én az Amix-ot ittam régen, azzal nem volt gond, a Carnivort nem ismerem, ez utóbbit, azért nem próbáltam évekkel ezelőtt, mert akkor kicsi volt a fehérjetartalma.
A Carnivorban van plusz BCAA bár nem tudni mennyi. Az Amix-ben meg kreatin van, adagonként kb. 4g.
Ha az olcsóbb ár miatt nézed, akkor a Carnivor fehérjetatartalma 67% címke alapján, ha meg akarod kapni az Amix 90%-os tartalmát, akkor is beljebb vagy kiló árban, mint az Amix-szel.
A tiszta marhafehérje sosem oldódik maradéktalanul vízben, meg sokszor habzik is, ha nincs hozzáadva adalék.https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
ztoldy
senior tag
válasz Speeedfire #179119 üzenetére
[link] szerint nincs benne. Kérdés, hogy amit Qtya123 venne az még régi összetevőjű vagy már az, amiben nincs benne. Az jelzett oldalon lévő képen még a régi csomagolás van, amin fel van tüntetve a creatine is a bcaa mellett. Viszont, ha a régi összetételben a creatine volt a 2. az összetevők listájában, akkor lehet sejteni, hogy mennyi a hozzáadott bcaa, ami a harmadik a sorban.
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
aelod
veterán
Na rendeltem PG créme brulée-s meg fehércsoki málna ízű fehérjét. Kíváncsi leszek.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
theooracy
aktív tag
Újabb gyöngyszem, hogy előre megyünk, nem há.....
GymBeam, tojásfehérje lé. 6X1000 gramm. Eddig 10290 forint volt. Most 15290 forint. És még van pofájuk alatta áthúzva leírni, hogy 17990 forintról akciós!!!! Menjenek a jó p.csába ezek is! -
_NCT
őstag
Szasztok! Az alábbi edzéstervről (heti 3 nap teljes test edzés, nincs cardio) érdekelne a véleményetek:
Day 1: Full Body Strength Training
Barbell Squat: 3 sets of 5 reps
Barbell Deadlift: 3 sets of 5 reps
Barbell Bench Press: 3 sets of 5 reps
Pull-ups or Lat Pulldowns: 3 sets of 5 reps
Standing Barbell Shoulder Press: 3 sets of 5 reps
Barbell Bicep Curls: 3 sets of 10 reps
Skull Crushers: 3 sets of 10 repsDay 2: Rest or Active Recovery
Take a day to rest or do some light activity like walking or stretching to aid in recovery.Day 3: Full Body Strength Training
Barbell Deadlift: 3 sets of 5 reps
Barbell Rows: 3 sets of 5 reps
Barbell Incline Bench Press: 3 sets of 5 reps
Dumbbell Hammer Curls: 3 sets of 10 reps
Cable Rope Tricep Extensions: 3 sets of 10 repsDay 4: Rest or Active Recovery
Take another day to rest or do some light activity to help with recovery.Day 5: Full Body Strength Training
Barbell Bench Press: 3 sets of 5 reps
Pull-ups or Lat Pulldowns: 3 sets of 5 reps
Barbell Romanian Deadlift: 3 sets of 5 reps
Barbell Bicep Curls: 3 sets of 10 reps
Skull Crushers: 3 sets of 10 reps -
Janaboy
veterán
Amúgy a deadliftről általában mi a véleményetek?
Olyan sok fiatal csinálja és néha azaz érzésem, hogy csak fancységből és nem azért mert annyira nagyon hatékony lenne..[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
persil
nagyúr
-
Speeedfire
félisten
válasz Janaboy #179133 üzenetére
A régi testépítők sokszor erőemelőkből váltak ki. Szokták mondani, hogy vastagít a felhúzás. De azért sok testépítő ezzel alapozta meg a tömeget.
Én szerettem ezt a gyakorlatot, jól lehet vele haladni. De gondolom a legtöbb fiatal faszoskodás miatt csinálja, mert itt lehet a legnagyobb súlyt megmozgatni. Az meg jobban hangzik, hogy 200-at húz, mint hogy 100-al nyom fekve. 200 > 100Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Woodslave
félisten
válasz Speeedfire #179135 üzenetére
én is elég sokat húztam fel anno, most már inkább úgy vagyok hogy legyen egy hip hinge mozdulat ami lehet román vagy merevlábas is nem csinálok már klasszikus deadliftet. Mondjuk xarabb is a hátam mint anno de lehet semmi összefüggés
-
marked one94
őstag
Aki nem csinál deadliftet az egy b*zi
You'll Never Walk Alone
-
addikt
válasz marked one94 #179138 üzenetére
Meg aki csinál, az is. A kör bezárult
-
Woodslave
félisten
válasz marked one94 #179138 üzenetére
nyilván buzi. De ettől függetlenül egy erőszint felett már nem éri meg a "költség-haszon" elmélet alapján meg a rizikót is figyelembe véve, már ha pusztán izmos akarsz lenni. Arról nem is beszélve hogy qrva sok idő melegíteni, pakolgatni faxnak van kedve ennyit baxakodni. És ez már akkor is megvan ha csak 150 körül húzol
-
aelod
veterán
válasz Janaboy #179133 üzenetére
Minden rosszul végrehajtott felső test gyakorlat alsó test gyakorlat
Szokták mondani, hogy vastagít a felhúzás
A többlet kalória vastagít
Én egyáltalán nem csinálok már felhúzást amióta a derekam szar. A hátam pedig jobb mint valaha. Nem mintha lenne összefüggés a kettő között.
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
Woodslave & marked one94: Én csinálnék lehúzást, a derekam is bírja. Viszont decemberben volt egy edzés amikor azt hittem here sérvet kaptam, 2 hétig nem tudtam se állni, se ülni. Azóta se az igazi...aztán inkább parkoló pályára raktam. De lehet később vissza vezetem buzis 15-20 ismétlésekkel.
aelod: A derékra értettem, aki színpadra készül ott meg vékony derék kell.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
aelod
veterán
válasz Speeedfire #179143 üzenetére
A derékra értettem, aki színpadra készül ott meg vékony derék kell.
Tudom, hogy értetted de a felhúzástól továbbra sem lesz vastag derekad
#179142Woodslave
-
Woodslave
félisten
válasz Speeedfire #179143 üzenetére
buzis 15-20 ismétlésekkel. - az még veszélyesebb
-
marked one94
őstag
Ja amúgy en leszarom ki mit csinal meg hogy csak viccnek írtam be a dolgot
Én iazért szerettem mert nekem a hosszú karommal az egyik legjobban menő gyakszi volt, meg erőemelőkent nem art ha jó vagy benne
You'll Never Walk Alone
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Peugeot, Citroën topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- iPad topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- DIGI kábel TV
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- További aktív témák...
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest