- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
Na, meséljetek már, mi volt a közös edzésen?? Képek, videók???
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #1452 üzenetére
szerintem egymás bicepszét fogdosták, de semmi buzulás
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
God Vazzeg
veterán
válasz BÁ Nutrition #1453 üzenetére
Akkor jó buli volt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #1454 üzenetére
felhúzást milyen sorozat, ismétlésszámmal szoktad csinálni?
ill ez másnak is szólt
bw*1be ment ma 5
má egy hónapja csinálom, innentől csak 10 kilókat emelek szerintem hetente, vagy majd meglátjuk. nem sietek annyira, szoktatnom kell magam hozzáyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
God Vazzeg
veterán
válasz BÁ Nutrition #1455 üzenetére
Gerincsérvvel nem nagyon erőltetem ezt a gyakorlatot
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #1456 üzenetére
mondjuk nekem se valami jó a gerincem pedig nagyon adja
most el is bizonytalanítottál
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Woodslave
félisten
válasz philoxenia #1458 üzenetére
na azt úgy megnézném
Bá: én nem gyúrok, de én két sorozatot csinálok fordított piramis módszerrel, azaz az első sorozatban van a nagyobb súly, 5-ös ismétlés (ha könnyedén megy vagy több is, akkor emelek a köv. héten) a következő sorozatban csökkentem a súly 10%-al kb. (kezdetben) a cél 7 ismétlés. A két sorozatban külön van a progresszió, azaz amikor megvan a célismétlés, emelés van, lehet elválik a kettő egymástól.
az első szett az igazi munkasorozat, mondjuk bukásig, de amikor érzem, hogy vége, akkor már nem próbálkozom, inkább azt mondanám technikai bukásig csinálom, addig amíg a forma el nem megy vállalhatatlanba..."akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
drogery
tag
válasz BÁ Nutrition #1455 üzenetére
nekem 5 ismétlés alatt kezdődik a szeánsz.
gyertyagyújtás imádkozás, fehér tenyér, minden.ha gyengék a gerincmerevítők, akkor adj nekik esélyt, h ettől erősödjenek meg.
-
wertigo1984
őstag
válasz God Vazzeg #1452 üzenetére
Elmaradt a közös edzés.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Woodslave #1459 üzenetére
és mennyi bemelegítő sorozat van?
konkrétan a te esetedben számokkal kíváncsi lennék rá
mondjuk felhúzol 150 kilót, nyilván nem ez az első sorozat, hanem előtte van mondjuk 50-90-130 is?
ill ilyenkor a 130 már munkasorozat lenne nem?Drogery: szintén. 5ös ismétlés ez oké de hány sorozattal jutsz fel oda, asszem te 200 körül is húzol, nem itt kezdel.
én még nem csinálom régóta, 8-10et húztam mindbe, utsóba 5öt, de ott kezdtem érezni hogy a mozdulat veszít a szabályosságból és inkább leraktam, nem szoktam még annyira hozzá ehhez hogy alacsony ismétléssel tudjam biztosan húzni. sérülés meg nem célom.youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
drogery
tag
válasz BÁ Nutrition #1462 üzenetére
a fáma úgy szólna, h a gimnasztika után:
50% és utána 10%-kal emelsz, a napi adott súlyig.nekem mondjuk úgy néz ki, 200-as célnál.
70kg 3*5
100kg 2*5
120kg 5 itt érzem már a formát "tökéletesnek" különben még nem megyek feljebb
140kg 5
160kg 3 +felemás fogás
180kg 1 +öv, magnézia
200kg
aztán érzéstől függően 1 vagy 2 szett fokozatosan kevesebb súllyal, ami megy (10 de inkább 15%-kal kevesebb súllyal)
ebből nekem csak a 200 meg az ez utána 1 vagy 2 szett ami munkasorozat. -
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #1462 üzenetére
hát én nem csinálok olyan nagy ügyet belőle mint Drogy, mondjuk nem is húzók 200-at.
múltkor 155kg. volt 5x és 140 8x
rúddal kicsit, mondjuk mivel 20-as tárcsák vannak a rúdon sima rúddal nem tudom ezt "mímelni"60kg. 7-8
100kg 5
130 kg 3x
155x 5
140kg 8xamikor volt 170-es sorozat, akkor 150-be ment bemelegítésnek 2-3ism.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
drogery
tag
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Woodslave #1465 üzenetére
egyenlőre ezeket még nem értem hogy mi az hogy bemelegítésnek 3 ismétlés
ha feljebb csinálsz még 5-8at akkor hagyján, de az hogy 180ba egy az bemelegítés, 200ba egy már munkasorozat
szerintem maxsúly 80%-a már bőven munkasorozat, kivéve ha megy belőle 10 de csak 2-3at csinálsz
vagy azt értitek rajta hogy nem bukásig megy?youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #1468 üzenetére
a bemelegítésnek az is a célja, hogy felkészítsen a munkasorozat súlyára. Nemcsak hogy gimnasztikázz egy kicsit kisebb súllyal. De az se célja, hogy kifárasszam magam az igazi munka előtt, ezért az 1-3 ismétlés, teljesen felesleges 130-ba 8at húzni
-
Radnix
senior tag
válasz BÁ Nutrition #1468 üzenetére
Valahogy jobb az izomzatnak vagy az idegrendszernek a fokozatosság, ha pl 50% után rámegy az ember 100-ra valahogy sokkal nehezebben megy és sokkal nehezebbnek is tűnik mintha fokozatosan mennél felfele, szóval szerintem van értelme, de próbáld ki, egyébként meg csak játék a szavakkal hogy mi munkasorozat, mi bemelegítés szerintem.
-
BÁ Nutrition
addikt
-
drogery
tag
válasz BÁ Nutrition #1469 üzenetére
ez teljesen természetes. nálam is így van.
a 180*1-et nem kell bemelegítésnek hívni meg nem kell munka sorozatnak sem hívni. az inkább ilyen érző szett.
én azt hívom munka sorozatnak, amit vezetek a naplómban.
a többi ebből a szempontból nem számít.
a volument meg a visszalépős sorozat adják. ott az is a cél, h minél több ismétlés menjen. -
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #1473 üzenetére
kevés, de nekem a dead nem a volumenről szól
-
BÁ Nutrition
addikt
csak mikor a Kathi Béláék húznak 300 felett és nem buzik akkor húznak bele 5öt mondjuk.
1 ismétlésre meg nem ruhában szoktak rámenni?youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
drogery
tag
válasz BÁ Nutrition #1476 üzenetére
szerintem nem sokan húznak ruhában. nem segít annyit mint egy guggolóruha..
meg nekik azért kicsit másabb. béci míg 350re bemelegíti magát elfárad.én nem szoktam eggyezni csak 2-3 havonta. most 2 hónapig 5 centis defbőé húztam, nem is mentem 170 fölé
-
drogery
tag
válasz BÁ Nutrition #1478 üzenetére
deficit. a súly lentebb pihen, mint a talpad.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Testépítőknek is ajánlott:[link]
-
drogery
tag
válasz BÁ Nutrition #1481 üzenetére
reméljük a földről erősített. majd kiderül.
-
Dani82
senior tag
Uristen tegnapi lab napon valami eleg jol sikerult. Vadlim szetrobban a wcre meg 2perc leulni mindenfele kapaszkodasokkal,tamaszokkal olyan izomlaz van mindenhol
-
Jojo5
őstag
-
Jojo5
őstag
itt csak az igazi szépséget dícsérik... sajnos téged nem foglak, ne is gyere...
Viccet félretéve, van 1 csaj aki versenyre\naptárfotózásra készül és pont edzés után mentem ki és hallottam ahogy anyjával meg a pultos csajjal konstatálták, hogy szerintük szép kerek a vállam...
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Tomics
addikt
Nekem meg volt egy-két jó estém pár hete, de túlságosan beleéltem magam, időt energiát öltem bele ami alatt edzhettem volna, és kicsit pofára is estem így mától csak a tárcsáknak élek mint te, faxom se foglalkozik a rohadt ribancokkal
[link][ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
nepszter1
addikt
Nehéz csinálni a gyúrást meg az MMA-t meg a focit egyszerre nyomni
[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
válasz JackFeryll #1491 üzenetére
Holnap úgy széttépem, hogy kettészakad a bicepszem. Az a baj én olyan fajta vagyok hogy aki fogdossa a bicepszem szerelmes is leszek Hogy rohadjak meg
PH! addikt since 2004
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz JackFeryll #1491 üzenetére
meglepődtem hogy Kassadin milyen bölcs lett
-
Zomb€€
őstag
Az agrárszférában is lehet piaca a pólónak...
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Coccolino_O
őstag
válasz BÁ Nutrition #1494 üzenetére
Én is.
-
nepszter1
addikt
[link] erről tud valaki valamit vagy hallot valaki valamit róla ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest