- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz Coccolino_O #13301 üzenetére
Hát ja, ez kényelmes/elfoglalt (és pízes ) embereknek van kitalálva De a kezdeményezés dicsérendő, főleg ebben a gazdasági helyzetben. Majd kiderül, hogy van-e létjogosultsága.
(#13300) MMA87: szerintem helyben fizeted az ételfutárnak, de van mail címük, meg lehet érdeklődni. Amúgy ja, van még mit pofozni az oldalon meg az információkon. Pl. cégadatokat sem találom, amit kötelezően fel kell tüntetni.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
spammer
veterán
válasz #11527168 #13303 üzenetére
30 deka, írják ott. Hát igen (jobb esetben több, mint) 1 kiló hús ára De én az éttermek többségével is úgy vagyok, hogy ritkán, ha úgy adódik, oké, de rendszeresen járni/rendeli sajnos nem éri meg... Ha már drága, akkor rendelek inkább egy fasza pizzát, amit ugyancsak nem szoktam egyébként
szerk: ez a mai nap lehetne az éttermek/ételfutárok világnapa
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz Coccolino_O #13305 üzenetére
Most csak az új HC edzőcipőről tudok képet rakni, félretetettem neked egyet a bánibilderen
-
littlelion21
addikt
Most szembesült hogy a "megújult" Mega Daily One Plus (az, anyád) ugyanazért a pénzért 20%-al kevesebb kapszulát és nagyjából fele annyi hatóanyagot tartalmaz mint az eredeti.
krvanyád scitec
-
Casanova*
veterán
válasz wertigo1984 #13295 üzenetére
ezt a tetkót akartam! kicsit másképp.. vállamon kezdték el a tetoválást, egy kezdő srác csinálta. bakker,nagyon elkúrta! aztán tatto stúdióba mentem. javítottak rajta sokat,de hiába. nagyon csúnya lett. végül úgy döntöttem,hogy besatíroztatom az egész vállam. így el lett takarva a régi fos tetkó. ilyen lett!!
aki akar tetkót csináltatni magának,az mindenképp profi tetoválóhoz menjen! ne sajnálja a pénzt erre! inkább legyen nagyon drága,de profi munka!
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz littlelion21 #13307 üzenetére
Bigyótekk daily one-t nézted? (nekem is vitaminvásárlás van kilátásban, úgyhogy valaki összehasonlítgathatná mi a bestbuy éppen )
less qq more pewpew!
-
Stirbi
addikt
-
spammer
veterán
Hát nem tudom, én szkítek daily one-t rendeltem, szerintem ebben az árkategóriában még mindig ebben van a legtöbb gogsz... De ha találtok jobb ár/értékűt, akkor agyfaxt kapok, mert már megrendeltem
C vitaminom is lassan fogyóban van, de azért majd a patikába megyek, hátha adnak mellé ajándékba valami szúrhatót is
Nem tudjátok, hogy kb. mennyiért mérik a patikadílerek az aszkorbinsav port?
littlelion21 Nemzetközi egység
(#13315) Eagl3: nem-e... akkor rábaxok Muszáj leszek elballagni megérdeklődni, mert C-t nem rendeltem. Bár még van, csak vennék mondjuk 1 kilót
[ Szerkesztve ]
-
Szaky
tag
Sziasztok, enproteinem.hu-rol az impact whey-t tolja valaki? Rendben van ugye? Gondoltam kipróbálom, mert elfogyott a wheyprotein.hu-rol rendelt.
-
wertigo1984
őstag
válasz philoxenia #13225 üzenetére
Ne is mondd, tegnap delutantol egeszen ma reggel 6ig sok tonna havat toltam el a munkahelyem parkolojaban, aludtam kb 1 orat majd hajnal 3kor folytattam a lapatolast, ugyhogy a mai edzest elhalasztom.
Shteer: de legalabb izmos reklamarc.
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
shteer
titán
-
meroly
veterán
válasz wertigo1984 #13323 üzenetére
Na attól azért még messze vagyok
De ne rólam beszéljünk, inkább valaki okos mondja meg hogy hogy kell szedni a kreatint
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz shteer #13327 üzenetére
Jut eszembe. Tegnap görgetem ezt a csodálatos topikot. Gyerek meg ott áll mögöttem, azt mondja. "Nézd apa transformers." Mondom tessék? Mutat erre a kék izére, valami optimus fővezér Pedig én is láttam a filmet de nem esett le Mondtam neki áh ez a bácsi nem olyan izmos mint a filmben
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz wertigo1984 #13329 üzenetére
Mondjuk ez a legújabb rész eléggé el lett qurva. Nem tetszett.
(#13331) spammer: múltkor fater mondta hogy nekem is volt, nem emlékszem. Inkább a legós korszakra, most szedtük elő nemrég, összeraktam gyereknek majdnem mindet még azt is ami majd' 20 éves
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
spammer
veterán
válasz meroly #13328 üzenetére
Te nem ismered a transzfómerszt? Nem a májkelbéj filmekből kell ismerni, hanem gyerekkorodból. Vagy te barbie babákkal játszottál?
(#13326) littlelion21: jaja, Zoli csaja, nem is tudtad? Hát valahogy a fiatal fitneszcsajoknak is fel kell kapaszkodni
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz wertigo1984 #13332 üzenetére
Húúú de szerettem ezeket, de dagobert bácsi kacsameséket is, meg az emberi testről volt valami mese nem emlékszem a címére az a full ősz szakáll is szerepelt benne, meg tudnám még sorolni.
Az elsüllyedt világok zenéje nagyon jó! Egyébként ez megy most is a minimax-on, gyerek szokta nézni.
Hát nemhiába vagyunk mi '84-esek, a legjobb korosztály(#13334) spammer: azaz köszi
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
spammer
veterán
-
shteer
titán
-
Jim-X
őstag
válasz wertigo1984 #13332 üzenetére
Személy szerint '80-as vagyok, óriási rajzfilmek voltak ezek Így visszanézve elég gáz a "grafika" de akkoriban fullosnak tűnt és a jó sztori miatt teljesen a képernyő elé bilincselt
Nekem még a Mikrobi volt a nagy kedvencem, meg a MézgáékAmúgy Atom Anti mekkora széria Military Press-t nyom le a sárkány előtt
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
-
Yeffy
veterán
válasz Casanova* #13308 üzenetére
aki akar tetkót csináltatni magának,az mindenképp profi tetoválóhoz menjen! ne sajnálja a pénzt erre! inkább legyen nagyon drága,de profi munka!
teljesen jogos, nekem is van kb 5 tervben, csak hát ugye nem óccsó a normális munka...
wertigo: jó a szó, fater, nekem is Űrdongó a nagy kedvenc a Transformsersből, legjobb verda...
és igen, a régi rajzfilmek voltak a tutik: pl. Oroszlánkirály, Mézga család, Macskafogó, Kacsamesék, Micimackó, Garfield, Tom & Jerry, Mickey Mouse, stb... a régi szép idők...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Radnix
senior tag
Csak a lábazóspóló adhat erőt és mindent legyűrő akaratot!
Had dicsekedjek kicsit: 150 kg x 4szerk: guggolás
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
fúúúúúú,de jót hátaztunk.. utána kis has edzés volt... nagyon jól esett! holnap lábazunk.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
dragonfx
veterán
válasz macikos #13170 üzenetére
csaka viztől nem leszel erősebb teeeeeee...
jo kis összekevertem.
én nem si akarok olyna kokszmajom lenni mitn akik az ujságokba vannak tiszta szégyenek.
de látom a piros aláhuzásnál leragadtatok mint a 10ft.os bélyeg....
de az be se ugrik hogy szűk egy nap alatt majd 200hsz.el fostátok tele a topikot?
szerintme eddig is igy irtam és aki vette a magyar ember az érti mit irok aki meg csak ránéz a nicknévre és benyögi az okosságot annak csak annyit mondok ne fűűrggyééé leeee...."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Eagl3
veterán
-
siti
őstag
has volt, láb volt, atta. boltban alig mertem leguggolni a halkonzervért...
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
törölt tag
Ilyen De le lettem itt szavazva, mit divatbuziskodok, jó lesz mezitláb is, úgy a hardcore. Holnapi turmixot elrágcsálom majd, minek víz
Ez az Adidas nekem túl magas szárú, én pont rövidebbet kerestem. Szerintem ez már akadályozza az edzést, de dilemmába vagyok a Lonsdale-el is.
Az Adidas leírása: Eladnám vagány cipőmet[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Tőzsde és gazdaság
- Bitcoin topic
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest