- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz HussarF #126597 üzenetére
erre való az urológus meg a patika
érdekes ez a gymbeam oldal eljutottam a kártyás fizetésig amikor rájöttem hogy nincs nálam a bankkártya az adatait meg nem tudom, de már kaptam két emailt hogy fogadták és összekészítették a rendelést.. Nem gondolom hogy a bankkártyás fizetés az átvevőpontra lenne érvényes
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
most is van egy rakat prohormon szerűség meg egyéb dolog amit lehet még boltból... Nem mondom hogy biztosan tudod mi van benne, gondolom mennyire ellenőrzik. De valóban nagyobb az esélye mint egy underground labos cuccban..
már az is gyanús ha valami annyiba kerül mint amennyit ér mi?
[ Szerkesztve ]
-
KoVee84
senior tag
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Egy ismerősöm tömegelni szeretne (igazából hízni ), de nem tud sokat enni, tésztaevés se sokat segít. Tudnátok valamit ajánlani, ami esetleg gyorsabban felszívódik és segíteni a testsúlygyarapításban?
Egyébként hölgy az illető.
Üdv,
We are only Stardust...
-
Aventador91
őstag
ilyet se hallottam még hogy hagyd ki a reggelit
-
Woodslave
félisten
válasz Aventador91 #126609 üzenetére
nem nagyon foglalkozol akkor a dolgokkal. Ősrégi, már itt is évek óta feljön néha (amúgy nem is baj, örülj neki hogy nem hallottad )
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Aventador91 #126612 üzenetére
ja ez így van. Mindenre lehet egy álláspont. Talán az ebéd az egyetlen amit lehet. Bár van aki szerint csak napi egyszer és este.
-
aelod
veterán
-
Woodslave
félisten
válasz Aventador91 #126615 üzenetére
most nem azért de van akinek bejön. Egyszerű kalóriakontrolltól a hormonális felsőbbrendűségig van sok elmélet, de ki tudja. Martin Berkham és a leangains elég sok szálkás figurát eredményezett....
én próbáltam nagy csoda nem történt.
[ Szerkesztve ]
-
troller
senior tag
válasz Woodslave #126616 üzenetére
Nem csoda módszer, de nekem speciel ezzel sikerült viszonylag kevés odafigyeléssel lefogynom 130 körüli súlyról a mostani 90-re, ami előtte vagy 10 évig nem igazán sikerült.
Persze akinek az a gondja, hogy napi 4000kcal mellett se nagyon tud hízni, annak elhiszem, hogy hülyeségnek tűnikAsus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
Woodslave
félisten
válasz troller #126618 üzenetére
megint egyet kell értenem. Ha nem lennék annyira motivált akkor egy átlagembernek a legtutibb. Nem reggelizel, ebédre protein-zöldség, aztán edzés és vacsorára meg ami jön. . Nem lesz belőle versenyforma, de bőven a felső 95% fizikumba lövi az embert az átlag populációt figyelembe véve
persze lehet vitatkozni, hogy cirkádium ritmus ide meg oda, meg vacsorázz mint egy koldus meg a reggeli a legfontosabb, de ahogy Aelod mondta a legfontosabb hogy végig tudd (vagy inkább folyamatosa) tudd csinálni mert a legtutibb módszer se ér lófaxt se ha nem csinálod
[ Szerkesztve ]
-
-
Woodslave
félisten
azt hiszem ezt a superhero edzés előttit kizárólag délelőtti edzés előtt fogom alkalmazni. Amúgy is csak karozás előtt szoktam just for fun, de azon kívül hogy szétedzem magam (lehet vitázni hogy ez jó vagy nem szerintem nem feltétlenül, de mondjuk egy karnál valszeg nincs nagy jelentősége úgy értem nagy hátránya) de komolyan mondom szerintem REM alvásfázisba nem kerültem az éjjel. Hajnali 1-ig forgolódtam, majd 5-kor ébredtem. Pedig amúgy még kv-zom is nem vagyok annyira koffein érzékeny (vagy de)
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #126629 üzenetére
Mennyire részletesen érdekel?
Közérzet:
-gyenge vagyokAnyagcsere:
- víz az 8 liter volt tnapig, ma 1 liter lesz töltéskor, holnap csak kortyok max
- lassú, produktum alig van mivel ugye ch és szinte zsírmentes fehérjézés van
- alvással nincs baj, mint a bundaÖsszességében jobban bírtam a diéta végét, a vízhajtást a null ch-t tavajhoz képest.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Angel2014
addikt
Ma lejött a csepel világ és eruropa bajnok bírkozó válogatott a csilibe milőn a gyerekkori barátom a válogatott edzője mondta gyenge a fiuk lába "habár a 110 kilós világbajnok 220 ba belenyomott fekve" Kicsit edzem meg őket lábra mert nagyon töketlenek.
Na ezt látnotok kellett volna volt itt minden sírás rívás úgy kellett mindenki kivezetni a teremből mert menni nem bírtak.
Nem is tudom ki rakta fel talán kk831228 ezt a Vörös Zolis videót a kitartós lábnyomó gépről azzal indítottam nekik 10 ismétlésig addig tartod amennyit nyomsz 4 sorozatban.
Utána jött a guggolás elől, 6x15 ismétléssel 160 kg, kitörés 2x35 kg , 4 kör csili. ami nem kevés , 6x15 lábfeszítő 130kg. és a merev lábas felhúzás 100 kg szettben a láb hajlítóval 120 kg.
Megköszönték a fiuk!
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Angel2014
addikt
válasz Csak1valaki #126639 üzenetére
backwards??
Szívesen lemegyek a Cutlerbe "mert azt hiszem te ott edzel"...egy fekve nyomó vagy guggoló versenyre veled...na ne töketlenkedj induljunk.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Radnix
senior tag
"Love like you've never been hurt.
Dance like your heart beats.
Sing like no one is listening.
Eat and train LIKE YOUR COACH IS WATCHING." -
Radnix
senior tag
válasz Csak1valaki #126639 üzenetére
Arcod amikor már 10 perce nem kötöttél bele senkibe:
-
aelod
veterán
válasz Csak1valaki #126647 üzenetére
Megtisztelő, hogy ismét köztünk vagy doktor úr!
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Zola007
veterán
válasz Csak1valaki #126647 üzenetére
A szánalomhalmaz összetett szó
Ugyanúgy, mint a Csak1valaki , szeméthegy és a senkiházi szavak.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest