- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Tessék: [link]
A legjobb tömegnövelő por, amivel eddig találkoztam.
2 ezer Ft belőle 50 kg. Meg se kell enni, elég sétálgatni vele egy fél órátMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Aventador91 #126452 üzenetére
vicc volt
egyébiránt úgy tűnik sikeresen adaptálódtál hozzá, nincs progresszió, nincs további fejlődésMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zin
őstag
Bio Tech Power Protein 4 kg+FForce 1kg Super Carb fast...1-1 kanál reggel, 2-2 edzés után.1000 kalória ez kb+kajára figyelek...Kezdőnek sztem jó kombó!
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
dybo
tag
Jó nagy hülyeség cukrot inni, reggel főleg, de még edzés után is! Ha nem tudsz eleget enni, ennél vannak jobb tömegnővelők, bár ahogy látom a legolcsóbb verziót választottad. Fehérjéből is jobban járnál egy tejsavóval, kb. biotekes szója árán már vannak (myprotein, gymbeam, mhn).
Bár nem nagyon vagyok otthon tömegnővelőkben, de jumbo prof, hardcore jobb. Vagy up your mass (ha még lehet kapni), abban ha jól emlékszem semmi gyors szénhidrát nincs.[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
Nektek ki a kedvenc példaképetek? Nekem Zyzz.
-
dybo
tag
válasz Coccolino_O #126458 üzenetére
Nekem Angel!
-
-Ben-
veterán
Zyzz miért is példaképe oly' sok embernek?
-
Woodslave
félisten
én csak azt nem értem hogy miért érzi mindenki hogy egy trollkodással kell visszatérnie a topicba..
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
sutyesz96
őstag
Nekem Steve Cook!!4
Minden edzés után beleturmixolok egy képet róla a fehérjémbe.
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
aelod
veterán
-
Woodslave
félisten
[link] na legyen valami értelmes
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #126467 üzenetére
Na már megint egy sehogy nem kinéző okoskodik arról, hogyan legyünk izmosak.
BTW megvolt tegnap az utolsó láb edzés. 30g ch-val a belemben nem volt épp egy fáklyás menet...
Holnap nulla ch meg csütörtökön is de este már elkezdem a töltést. Ha minden jól megy a fitparádéhoz képest 2 kilóval nehezebben tudok felállni a színpadra. De majd kiderül, hogy a vízhajtás során mennyi megy le."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Dani82
senior tag
Etel intoleranciahoz ert vki? Csinaltattam egyet 20k Ftert de bazdmeg azt nem tartalmazza hogy utana megkerdezzem a geci orvostol, hogy akkor ez most mi a faszt jelent. kurva anyjukat...
na szoval a tojasfeherjere 6-os jott ki, ami a nagyon magas kategoria. viszont nem tudom konkretan ez mit jelent, ne fogyasszak egyaltalan, mi lesz ha reggelente tojassal kezdek, stb, mennyire kell ezt szigoruan venni.
-
aelod
veterán
-
szuszinho
őstag
-
Shingen
addikt
-
Angel2014
addikt
válasz aelod #126487 üzenetére
Ezt elmagyarázhatnád itt a csiliben is épp tárogattam amikor odajön mellém oldalt emelni egy csaj nem is rossz, beszélgetünk ,mosolyog ,szóval közvetlen volt, de amikor felvettem a 2x28 kilós és hirtelen hátradőltem a padon durrantottam egy puklit , szegénynek egyből lement a mosoly az arcáról és ott is hagyott
Jaa itthon van az édesburgonya de a kórházakban is adnak simát is főttet is és krumplipürét is diétásoknak, amúgy is van krumli diéta is. nem is keveset lehet tőle fogyni.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
S e t h
nagyúr
válasz szuszinho #126493 üzenetére
A francot! A testi erő prezentálása dönti el ki nyeri az evolúciós versenyt, a gyenge nőstények hamar kihullanak a rostán.
szerk:
most látom, hogy fing is volt.
Akkor sztorno, Angel jól csinálta, minek várni amíg eljut odáig egy kapcsolat, hogy szabadon lehessen eregetni, kinek van erre ideje, az elején kell eldönteni.[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Dani82
senior tag
válasz Woodslave #126489 üzenetére
azert mentem anno, mert elalmosodtam reggeli utan folyton. elhagytam a tojast es nagyjabol ez megszunt, aztan rajottem h lehet megsem emiatt voltam almos, hanem az 50-60g zab miatt
Aztan nemreg felmerult, hogy reggel szar az inzulinerzekenyseg ezert nem javasolt ch a reggeliben. ezert gondoltam kiprobalom ogy tojasfeherje zoldseg es lenmagolaj a reggelim es csak 11 korul lenne az elso ch etkezes
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon Kindle
- PlayStation 5
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- Biliárdasztal / étkezőasztal - Garlando Miami 7' Wenge
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI Mini 2 Fly More Combo FMC drón szett 3 akkuval - újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest