Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr_no_Name

    tag

    Köszönöm szépen a válaszaitokat!

    (#121869) S e t h

    Ehhez azért nem kevés akarás kelhetett, gratula :R (ehhez hasonló eredményt szeretnék látni majd fél év múlva, persze az én arányaimhoz képest)

    Zsír: csak annyit vinnék be amit ezek a kaják adnak, tehát minimálisat + kókuszzsírral főzünk itthon, néha nagyonpici vénusz olaj tehát olyan 30-40g naponta.

    Vásároltam 4-5 ugyanolyan ételhordó dobozt, megfőzök és mennek a hűtőbe a következő napi nyers-pácolt hússal együtt. Ha megyek melózni viszek 4-5 dobozt, ha itthon maradok benyúlok a hűtőbe, leveszem a tetőt, be a mikróba és kész.

    Eddig az is probléma volt, hogy nem ettük meg a kaját. Mindig maradt a fazékban, vagy a hűtő hátuljában valami ami már mászott 1 hét múlva, egyszerűen nem szeretek fazékból szedni és azt melegíteni :D Biztos hülye vagyok...ez a "mirelit" felfogás sokkal jobban bejön, hogy előre megcsinálom, dobozolok, és csak azt eszem meg ami a dobozban van.

Új hozzászólás Aktív témák