Aktív témák
-
Dani82
senior tag
elfogyott a nano3d biotech bcaa-m. nem volt egy nagy durranás, 3 tabiban 900mg leucin.
Milyet vegyek ami ár/értékben megfelel? Sajnos Laci06os, most nem opció.
Scitec 500g bcaa xpress por ? -
MPowerPH
félisten
válasz Dani82 #35956 üzenetére
Scitec 500g bcaa xpress jó, ár/értékben is kiváló. De csak ha bírod a strapát, mert azt az ízt nehéz elviselni. Szóval ha nem vagy hardcore, akkor 1k-val drágábban vedd meg a 700g-os ízesítettet. Kezdem én is megbánni, hogy ezen spóroltam, mert tényleg szörnyű az íze. És ezt úgy mondom, hogy nekem a myprotein fehérje ízesítetlenül is nagyon finom.
Don't Tread On Me
-
-
chubii
senior tag
válasz MPowerPH #35913 üzenetére
Köszi a választ! Utánanéztem az Arthroxonnak, és tényleg jó véleménnyel vannak róla. Viszont mivel 21 napra elegendő csak egy kiszerelés, ezért 1 doboz nyilván kevés a kúrához. 2 doboz már elég lehet szerinted/etek vagy a 3 esélyesebb (így lenne meg a 2 hónap)? Mert akkor egyben rendelném meg (nincs szállítási díj). Illetve súlyzós edzés mehet közben, vagy addig inkább csak fussak/ússzak/biciklizzek ?
[ Szerkesztve ]
It's gonna be legen - wait for it - dary!
-
MPowerPH
félisten
válasz chubii #35963 üzenetére
3 dobozzal rendelj. Súlyzós edzés mindenképpen mehet közben. Ha úgy érzed, hogy kellemetlen egy-egy gyakorlat, akkor kicsit le kell venni a súlyból, és jó lesz. A kúra közepénél szépen fokozatosan elkezdheted emelni a súlyt is. Nekem az Arthroxon 1 hónap alatt rendbe rakta a rakoncátlankodó vállamat és a térdeimet, közben ugyan úgy terheltem. Már két hét után érezni fogod a javulást.
Don't Tread On Me
-
spammer
veterán
válasz chubii #35963 üzenetére
Mehet a súlyzós, csak vegyél vissza a súlyokból, ha nem bírod, vagy ha fáj. Ha kis súllyal is fáj vagy érzed, hogy nem lesz jó, akkor hagyd el az adott gyakorlatot / edzést arra a részre.
Én nem szedtem semmit, és még így is javultak az ízületeim, csak idő kell nekik.
Abból a cuccból lehet, hogy már 1 doboz is elég lesz neked. Ha belefér a keretbe, akkor persze vehetsz többet, mert később is lehet szedni, ha fájna valamid, szóval nem vész kárba.
szerk: megelőztek
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Fecogame
veterán
Csirke + rizs
Milyen csirkehús kell hozzá? Mell? És hogyan készítsem el?
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Dani82 #35956 üzenetére
Én csak egy dolgot kérdeznék még tőled... Augusztusban lesz még valami versenyed ahol villantani akarsz? Vagy mért vagy ennyire bepörögve a diétára? Az elvárásaidat tekintve szerintem már most is belekezdhetnél a tömegelésbe, mert ha jól emlékszek a linkelt (ilyen lehetek-e) képekhez viszonyítva még elférne rád némi massza....
-
bandus
veterán
-
macikos
addikt
-
Boxer001
veterán
Szervusztok kispajtások!
Ha egy hónap alatt elfogyasztok 5 kg fehérjekészítményt, akkor hány kg tiszta izom keletkezik a testemen?
Szeretettel:
Boxer001 -
Tomics
addikt
Hali!
Fehérjét hogy és mikor érdemes szedni ?
Olyan érdekelne elsősorban, amiben van protein is illetve amino! Ha értitek mire gondolok...
Mert van olyan oldal is ahol a reggeli szedés mellett voksolnak, míg máshol edzés előtt/alatt/után javasolják, meg olyan is ahol este mert úgy lesz anabolikus vagy mi, nem egészen értem ezt az egész témát... de csak scitec jöhetne szóba mert bunny azt mondta az egyik bébétévében...szóval nem tudom mitévő legyek
Igen és még valami, írnak 3x1-et vegyen be a jó ember, ezzel kinek mi a tapasztalata?Mennyitől lehet izmosodni, hogy a csajok is rámnézzenek majd egyszer ?
Segítsetek már lécci, igaz hogy még nem edzek de tudni akarom!!!
Barátaim nincsennek, mert egy buta ámde okoskodó tenyérbemászó kis gyökér vagyok akit mindenki utál Ezért fordultam hozzátok!
Előre is kösziÜdvözlettel Tomics
Ez az üzenet ASUS PC-ről lett továbbítva
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
macikos
addikt
Sziasztok!
Most kezdtem el edzeni. 16 éves vagyok, 180cm, 45kg. Vettem a Tescoban 2darab 1kg-os súlyzót, ezzel szoktam 2x10-et csinálni karra. Azért csak ennyit, mert nem akarok túl izmos lenni. Igazából én nem akarok nagyon izmos lenni, egy ilyen formát akarok jövő hónapra összehozni: [link]
Azért akarok izmos lenni, hogy legyen egy barátnőm. A nők terén nincsenek nagy igényeim, nem vagyok válogatós, az ilyesmi lányok jönnek be: [link]
spammer:
[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
betegek
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Boxer001
veterán
Este parti [link][ Szerkesztve ]
-
chubii
senior tag
válasz MPowerPH #35964 üzenetére
Köszi a választ mindkettőtöknek !
Akkor 2 hónapos kúrát fogok csinálni . Kicsit húzós lesz árban, de ha segít, nem érdekel. Térdben szeretném, hogy legtöbbet javítson, mivel normális lábedzést nem nagyon tudtam eddig csinálni.Más: Öröm olvasni ezt a topicot, mindig feldobjátok a napomat. Köszi srácok!
[ Szerkesztve ]
It's gonna be legen - wait for it - dary!
-
Zomb€€
őstag
Na végre letudtam életem első szobabringázását (nem, nem vágyom Jojo babérjaira)
Ilyen háttámlás ülős téma volt, annyira nem szimpi, mert testsúllyal nem lehet besegíteni.
Szóval az adatok:
20km / 38:50
7km gyorsabb etap 12:30 (ez ugye a verseny miatt releváns)
Tekerő pateszoktól kérdeném, hogy ezek elfogadható idők?[ Szerkesztve ]
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Ijk
nagyúr
Boxi: Rendbe teszem az étrendem = a lángost ezentúl laci fehérjével öblítem le.
/人◕ ‿‿ ◕人\
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen program, ami...?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Politika
- Gumi és felni topik
- Android szakmai topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest