Aktív témák
-
Zomb€€
őstag
válasz BÁ Nutrition #35699 üzenetére
Te gyúrsz?
Amúgy ma egy masszőr végignyomkodta a hátam, vállam, karom, majd mikor a tenyeremhez ért megfogja a bőrkeményedést és megkérdezi " Te amúgy kondizol"?
...Dani ne legyél már olyan aki megmagyarázza az iróniát [link], jah [link]
[ Szerkesztve ]
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
MPowerPH
félisten
-
Nexuiz
tag
Tenyéren bőrkeményedés ellen valami hatékony módszer?
Nem én voltam!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz MPowerPH #35703 üzenetére
csak az egyiket kell feladni.
mikor 70el nyomok döntött padon akkor is felveszem az egyiket.
a másikat ketten szokták, vagy néha Árpi egyedül.
szar rajta a fogás azért szívnak vele
ilyen csavarozhatós egykezesekmeg annyi trükk még van benne, hogy a felső pozícióba kell feladni úgy azért sokkal könnyebb mint lentről indítani, és kevésbé sérülés/balesetveszélyes is
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
MPowerPH
félisten
válasz BÁ Nutrition #35708 üzenetére
Persze, úgy értettem. Egyet még viszonylag sérülés nélkül fel tudsz emelni, bár én a héten a melledzésen megszívtam azzal, hogy egyedül vettem fel, és az csak 40kg volt... Túl nagy volt a lendület, egyensúlyomat elveszítettem, leborultam a padról, az egyik súlyra rá estem, a másik meg a fejemen szánkázott végig. Lett is egy szép púpom.
mod: Szvsz lentről ilyenkor nem is jó indítani. Esetek többségében jön a fájdalom, majd böjtölhetsz pár hétig.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
spammer
veterán
-
Gergosz2
veterán
válasz Nexuiz #35705 üzenetére
engem nem zavar, sőt még talán jobban véd mint a kesztyű.(ez szigorúan saját vélemény.)
Régen csak kesztűben edzettem ,de az tóbbi időben valahogy rászoktam , hogy leveszem.
Jó persze nha még előveszem, amikor izzad a tenyerem azt érzem , hogy csószik a rúd,
de pk húzóckodásnál semmiképp sem veszem már fel, sokkal jobb anélkül.[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Nexuiz
tag
válasz MPowerPH #35712 üzenetére
[link] Ez elég vastag?
#35713 spammer: Kenegetem ezzel, azzal, több-kevesebb sikerrel. Lehet, kipróbálom, a disznózsírt azt mondják az jó, bőrszáradásra, bőrkeményedésre.
#35714 Gergosz2 Elég hülyén hangzik, de kesztyűben mintha nem tudnám elég jól megfogni a rudat. Csak a figyelmem veszi el, viszont egy kis időt lehet, adok, neki hátha sikerül megszoknom a kesztyűt.
[ Szerkesztve ]
Nem én voltam!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz MPowerPH #35709 üzenetére
nem hát, csak a faxuk kivan hogy nekem kb 1,80 magasra kell feladni ha vállazok
egykézzel bármekkorát fel tudok venni amibe bele is tudok nyomni
szal ezzel szerintem nem lesz gond 100 kilóigyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
PazsitZ
addikt
Rossz olvasni milyen súlyokról beszéltek. Én meg teljesen ki vagyok. Nevetséges súlyokkal bénázok és nem érzem, hogy jönne az erő. De nem adom fel, kemény vagyok, azaz leszek .
Tegnap edzettem, este utána még futni is voltam, egész jól ment magamhoz képest, még így edzés után is. De rám fér, amúgy is mindig elcsalom a lábedzést.
A problémám, hogy a bal vállam is fájdogál néha, talán ebből következik a bal és jobb kezem közötti erő különbség is.
Minden esetre próbálom felhozni a bal karomat. Most is a bal karom még mindig feszül a jobb meg szinte semmi, se feszülés, se izomláz.Sosem gondoltam volna, hogy már 27 évesen ilyen problémáim lesznek, mint egy öregember .
[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
PazsitZ
addikt
válasz Gergosz2 #35719 üzenetére
Mezei orvos nem fogja tudni megmondani. Ahhoz, hogy esetleg beutaljanak valahova kellene egy háziorvos, aki nincs, azaz biztos van, csak nem tudom ki az továbbá másik városban van.
Külön fizetni magánorvosnak nem tudom megéri-e, kérdéses végül egyáltalán tudna-e bármi megoldást rá.Szóval mindenképp időigényes, jobb esetben pénzigényes is a dolog. Inkább nyomom kicsit óvatosabban, fokozatosan, aztán majd csak alakul a dolog.
Annyira azért nem para a fájdalom, alap esetben nem is fáj, csak ha keményebben terhelem, akkor kezdi.- http://pazsitz.hu -
-
Zomb€€
őstag
Új terembe járok, ahol már nincsen kölcsön öv, tehát be kell szereznem egyet. Milyet ajánlatok? Gurtniból tökéletesen funkcionál a Bioteches, övből is jó lehet? Hitvány a derekam szal valami nő méret kell
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
asuspc96
őstag
hali!
Tudjátok van a kulacsokon a matrica/vonalkód...na ez alatt van valami taknyos ragasztó, ami még rajta van akkor is mikor már a cetli lekerült...hogyan tudom leszedni ?
(körömlakklemosó megkapja a felületét)
szerk: ezen jobban látszik...[link]asuspc96
[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
válasz asuspc96 #35732 üzenetére
Sebbenzin.
Most úgy fogok járni, mint az az egyén, aki Vágner urat kihúzta a kék festékes kádból...Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Eagl3
veterán
laci06 -nak van valami weboldala vagy ilyesmi? Nem saját részre kellene, ezét kérdem.
-
troooper
tag
Szevasztok!
Kis segítséget kérnék. Nem tudom van-e valaki közületek Egerből. Ha igen ajánlana egy edzőtermet? Szabin vagyok itt és nem hagynék ki 2 hetet, viszont szomorúan látom, h a Katona téren a kínai terjeszkedett a 2. emeletre.....
Előre is köcce!
[ Szerkesztve ]
-
asuspc96
őstag
rgeorge; Sickboy25
köszönöm az ötletet, voltam patikában, jól lehozza!asuspc96
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest