- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mini-ITX
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phvhun
őstag
válasz PumpkinSeed #15050 üzenetére
Nem megoldás, hidd el. Letiltod a gépes játékokat, azon fogod észrevenni magadat, hogy a flashes szutykokat tolod. Letiltod azokat, akkor találni fogsz valami mást helyette, megunod a szenvedést pár nap alatt, és leveszed a védelmet mindről, és ugyanott vagy, mint ahonnan elindultál.
-
Phvhun
őstag
válasz PumpkinSeed #15052 üzenetére
Igen az már alapból többet ér mint bármi jelszó, egy kis akaraterő, elkezdesz ijászkodni a kertben, vagy tudomisén, és akkor probléma megoldva.
-
Agyzuzo
addikt
Gondoltam visszarakom a 28-as Chrome-ot, mert az még minden téren rendesen működött nálam. Szépen le is szedtem (kb. 33 megás EXE, a Chrome saját oldaláról a korábbi verziók közül), viszont ha rányomok, konkrétan SEMMI nem történik. Rákattintok 50-szer, elindul, aztán ki is lövi magát... Ez mitől lehet?
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Agyzuzo
addikt
Hmm... A c:\Users\%%%\AppData\Local\Google\Chrome\Application\old_chrom.exe-t indítva szerencsére jók a karakterek, addig használom azt...
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Van valami kiegészítő amivel youtube videót lehet letölteni?
-
-
spammer
veterán
válasz V.Stryker #15057 üzenetére
Viszont nálam 1.0.2.6 van, az oldalon meg csak 1.0.1.2, pedig anno onnan töltöttem le. De azért próbáld ki, hátha működik a régebbi is még, mert a frissebbet nem találom.
Vagy Youtube Options, de ebben sok egyéb cuccost is van, ami ha nem kell, akkor felesleges...
És azért nem Webstore-t linkeltem, mert ott ezt írja:
"download all available versions of the media (this will require installing the full version from the developers website)."
Szóval a készítő honlapjáról kell felrakni a full versiont, mert a gugli nem támogatja a YT videó letöltést.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
tonyrulez
őstag
válasz V.Stryker #15057 üzenetére
Chrome Youtube Downloader-t használom, bár ahogy látom tök ugyanaz mint az Ultimate Youtube Downloader.
4 8 15 16 23 42
-
spammer
veterán
válasz V.Stryker #15061 üzenetére
Passzolom, én mondjuk be vagyok jelentkezve mindig (követek pár csatornát ott), de lehet, hogy a régi verzió már nem működik (azt tudom, hogy anno variált valamit a Youtube).
Próbáld ki, amit a többiek javasoltak!
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz spammer #15058 üzenetére
Az a nagy gáz ezzel a YouTube Options kiegészítővel, hogy eltünteti a "Tetszik" gomb körül lévő dolgokat, például a számomra igencsak lényeges listához hozzáadási funkciót, meg akár a megosztólinkhez (youtu.be cím) vezető fület... ennek nem is tudom, mi értelme volt, nem lehet bekattintani, hogy rakja vissza...
Sk8erPeter
-
spammer
veterán
válasz Sk8erPeter #15063 üzenetére
Na az tényleg gáz. Én nem is használom, régebben próbáltam, de rájöttem, hogy nekem elég az lehetőség, amit a Youtube nyújt, csak a +downloader kellett nekem is
-
Agyzuzo
addikt
válasz V.Stryker #15061 üzenetére
Ez a legjobb, általam ismert cucc rá (próbáltam vagy 15 félét): Free YT Download
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz spammer #15064 üzenetére
És a Firefoxos általános videóletöltő Video DownloadHelperre, amiről itt beszéltünk, nem találtál azóta véletlenül megoldást Te sem?
(#15067) spammer :
szerintem is egy ratyi szar most, ahogy kinézSk8erPeter
-
spammer
veterán
válasz Sk8erPeter #15070 üzenetére
Nem is kerestem már egy ideje, mert nagyrészt YT-ról töltök. Ha meg valami más kellene, akkor én is a VDH-t használom, FF úgyis fent van a gépen. Nem hiszem, hogy lenne azóta hasonló tudású Chrome-os bővítmény
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Ismer valaki olyan tweeket, trükköt amivel növelni lehetne a Chrome teljesítményét? Tehát hogy több szálat/memóriát/GPU-t használjon, magasabb prioritást kapjon, ne korlátozza az energiatakarékosság és hasonlók.
-
Rimuru
veterán
Igaz hogy nem böngészőhöz van, de szerintem ez a legjobb (nem csak youtube működik).
Vigyázat, csalok!
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Nem tudjátok a Chrome-ba miért ilyenek a betűk Laptopon és asztalin is??
Crome:Firefox:
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
greenity
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. A húgom win xp-s gépén chrome alatt sem a facebook, sem a google, gmail nem nyílik meg, ezzel a szöveggel:A szerver biztonsági tanúsítványát visszavonták Ha utánanézek, akkor meg látom, hogy 2016-ig érvényes. Van valami ötletetek, hogy tudnám orvosolni a problémát?
"Egy mosolynál jobb a több"
-
spammer
veterán
válasz greenity #15081 üzenetére
Nézd meg a rendszer óráját, hogy pontosan be van-e állítva, szinkronizáld az internet idővel. Többek között rosszul beállított dátum/idő is okozhat ilyet.
(#15077) Faterkam: olvass vissza kicsit, asszem pont tegnap volt valakinek gondja betűkkel, ott megoldódott (chrome://flags -> GPU -s dolog).
[ Szerkesztve ]
-
Faterkam
addikt
-
spammer
veterán
válasz Faterkam #15083 üzenetére
Most nézem a linket, nálam is rossz, meg szerintem mindenkinél, ugyanis a css-ben lévő lista tulajdonság kavar be:
ul li {
list-style: disc outside;
}Ha a fejlesztői eszközökkel kikapcsolom, akkor eltűnnek a maszatok. Laptopszalonosoknak kellene jelenteni a hibát, hogy nézzenek már rá, mert belefolyik a szövegbe a "listajelölő".
szerk: (#15086) Faterkam :
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz greenity #15085 üzenetére
Más böngészőben jó?
Beállításoknál töröld a böngészési adatokat (cookie, előzmények, gyorsítótár), zárd be a Chrome-ot, majd próbáld újra. Ha nem jó, csekkold, hogy a BIOS-ban jól mutatja-e a dátumot/időt!
(#15088) Faterkam: másképp renderel a 2 böngésző. Nem tudom, mire lett érzékeny a Chrome most, de az oldaluk forráskódjukat nem nyálaztam át, az is lehet, hogy ők variáltak valamit...
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz greenity #15091 üzenetére
Részemről passz
Én a helyedben lepucolnám teljesen a gépről (appdataban levő mappával, mindennel együtt, a teljes profilt), és raknék fel egy frisset, akár a bétát, nyugodtan lehet használni, elég stabil, jelenleg itt jár:
Verzió: 30.0.1599.14 beta-m
De előtte nézd meg, nem-e került fel valami bővítmény, ami esetleg belepiszkálhatott a dolgokba.
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
laszlohu
addikt
válasz Sk8erPeter #15094 üzenetére
A Bétát próbáltad?
Stabilban olyan gond van nálam,
ha google.hu - n , rákattintasz a szövegdobozra,
akkor nem jön elő shift-esc - re a feladatkezelő,
de ha mellékattintasz, akkor meg előjön.Más : a 2 px - eles elugrálás a Google keresőben flash probléma, olvastam a bugjánál.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz laszlohu #15095 üzenetére
Tök mindegy, hol kattintok, ha oldalt, a beállítások között kotrom elő, akkor is ugyanúgy valami láthatatlan területre kerül, mondom, a fókuszt megkapja, Alt+Tabra ott látom virítani a többi alkalmazás ablaka között, de egyszerűen nem tudom előhívni! Pontosabban csak nincs a látható területen. Vagy hogy miért nem látok belőle semmit miközben Alt+Tabbal elvileg erre az ablakra raktam a fókuszt, azt a tököm tudja. Amúgy a stabilt használom.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz greenity #15097 üzenetére
Hát az nem valószínű, hogy maga a Chrome blokkolná a hozzáférésedet a Gmailhez és Facebookhoz Legfeljebb valami kiegészítő (ezeket írtad már, mik vannak fent?), tiltás egy tűzfalszoftverben, esetleg hosts-fájlbeli módosítás - %windir%\System32\drivers\etc\hosts fájlt kellene ellenőrizned -, és még sok minden közrejátszhat. Kevés az infó, az a gáz, így nehéz segíteni, brühü.
Sk8erPeter
-
spammer
veterán
válasz greenity #15097 üzenetére
Beállítások, HTTP/SSL résznél
A szervertanúsítvány visszavonásának ellenőrzése (pipa be vagy ki, attól függ, most nálad hogy van).
Ha nem segít, akkor esetleg még ezt megpróbálhatod, már elég régi hozzászólás, nem is pontosan ott vannak a dolgok, ahogy leírja, de a lényeg érthető lesz (tanúsítvány export-import). [link]
Más ötletem nincs, ha jó a dátum/idő, más böngészőben jó, csontra lepucoltad és új install volt új profillal, akkor nem értem, mi lehet a gondja
-
disco fever
csendes tag
sziasztok!
azt miért csinálja a chrome, hogy elindítom, és egyből ~150 megányi ramot használ? egy tök sima google kezdőoldal, előtte nem is volt megnyitva a chrome, nem nyitottam meg más oldalt, szóval ez az alaphelyzet... sőt a gépet is két perccel előtte kapcsoltam be, nem is megy semmi más alkalmazás (csak az outlook).
most meg 290 mega ramot használ úgy, hogy összvissz 4 oldal van megnyitva (gmail, yt, mobilarena, meg ez a hozzászólás új ablakban...). ez normális? vagy tudok valamit javítani?
szinte biztos, hogy más is kérdezte már itt a fórumon, de én nem találtam... előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest