-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
dooz3r
csendes tag
Sajna maradt minden a régiben
-
Fecow
aktív tag
Kint van a stabil 7-es. [link]
Na most aztán lehet hőzöngeni, hogy ez most 0.1-es kategóriájú, vagy 0.01-es kategóriájú vagy milyen verzió ugrásnak feleltethető-e meg
Mondjuk a feature listától nekem sem esett le az állam.Nyergeld meg a nagyot
-
ntomka
nagyúr
Értjük, hogy nem jelent semmit a számozás, de szerintem is vicces. Ők maguk sem tudják már melyikbe mit rakjanak bele, nincs ütemterv, csak lekódolnak valamit amit kb. mi nem is látunk, aztán megy kiadásba. Ennek így tényleg nincs értelme.
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
-
ntomka
nagyúr
válasz WonderCSabo #3007 üzenetére
Miért? Én sosem mondtam, hogy ennek van értelme, csak a "számtrollokat" nem tudom megérteni, hogy mit forognak ezen. Ahogy ennek a számozásnak, a "számtrollkodásnak" sincs értelme.
-
Fecow
aktív tag
Nincs értelme nincs értelme. A nagy ellenzők szerint az eddiginek sem volt, pedig ott még kézzel fogható funkciók jöttek minden stabil verzióba, így aztán most hogy ennek mégjobban nincs értelme már szinte tökmindegy . Egyébként pont ezt akartam jelezni, hogy ha az eddigi releaseken ment a vita, hogy "mennyit ér", akkor bele se mertem, gondolni, hogy itt mi lesz ha ezt a kiadást meglátják. Hosszútávú, előre megtervezett ütemtervet én sem látok. Mellesleg konkrét ütemtervnek 6 hetes kiadási ciklus mellett nem sok értelmét látom, a security fixeken kívül szinte mindegy, hogy melyik hónapban kapod meg az új frissítést. Egyelőre amit látok, hogy a stabil kiadást frissítik 6 hetes ciklusokban ez policy és kész. Innentől kezdve nincs értelme erről beszélni, hogy melyikbe mit rakjanak. Gondolom ez azért is jó, mert így nem kell külön security fix branch-eket csinálni. A nagyobb funkciók meg jönnek amikor kész lesznek. Lásd grafikus gyorsítást elnapolták jövő év elejére.
[ Szerkesztve ]
Nyergeld meg a nagyot
-
Bavid
senior tag
Sziasztok! Újra húztam a gépet, és gondoltam megnézem menynire működik a chrome szinkronizációja google fiókkal. Hát nem nagyon, a könyvjelzőket szépen áthúzta, de semmi mást. Szerencsére lementettem a többit is, így nem kell újra mident letölteni/beállítani.
-
huskydog17
addikt
Valaki el tudná magyarázni, hogy miért lassult a Javascript feldolgozás az előző verzióhoz képest?
Csak kíváncsiságból kérdem, mert eddig mindig gyorsítottak rajta, de a 7-es stabil nálam lassabb a Sunspider tesztjében, mint a 6-os meg az 5-ös.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
huskydog17
addikt
Egy másik kérdésem is lenne: hogy lehet a stabil 7-es verzióban aktiválni a GPU-t WinXP alatt?
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Fecow
aktív tag
válasz huskydog17 #3019 üzenetére
Én nem vettem észre sebesség csökkenést, nekem (bár nem vezetem konkrétan az eredményekt) minimális javulás 300 vs 290 ms, illetve stagnálást mutat a teszt, gondolom most azért nem is hangoztatták, hogy hány százalékot gyorsult.
A GPU gyorsítást én ugyan nem használom, de elvileg ezekkel a kapcsolókkal lehet bekapcsolni.
You need command line arguments :
chrome.exe --enable-webgl --enable-accelerated-compositing --enable-accelerated-2d-canvasHogy ez működik-e XP alatt végképp nem tudom.
Nyergeld meg a nagyot
-
Pete83
csendes tag
Nekem mintha kicsit gyorsabb lenne a 7-es verzió! Win XP 32bit!
A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/
-
fradi81
veterán
Hello
Az adblock+nál Block element, majd rákattintok egy flash reklámra akkor új lapon bejön a reklám, blokkolnám de nem megy, hogy kell blokkolni rendesen?moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
Vagy egyáltalán hogy kell rendesen beállítani a szűrőket? Valahogy nem nagyon látom az adblock hatását chromeban, firefoxnál jó.
moto g72, Ninebot d28e
-
törölt tag
válasz fradi81 #3024 üzenetére
ha feliratkozol a magyar filterlistára, akkor az elég lesz elég sok helyre, például az nso-ra is. amúgy meg elvileg jobbklikk->block element a módja a blokkolásnak. régebben nekem is csinálta, hogy nem tudtam a reklámra kattintani, de elvileg ostmár működik. bár a filterek mellett elég ritkán van rá szükség...
amúgy melyik adblock plugint használod? ebbenbiztosan van magyar filter. -
3LVW
csendes tag
Sziasztok!
Van néhány weboldal, amit szeretnék blokkolni Chromeban (7.0.517.41). Van esetleg olyan kiegészítő, ami ezt lehetővé teszi? Win7 32 bit az oprendszer, rendszergazdai fiókról van szó (tehát a win-es szülői felügyeletet nem lehet használni.) Ja és nem akarok proxyt se használni.
Köszönöm előre is! -
RpPRO
őstag
Legfrissebb beta van fent es a maps.google igen lassu, akadozik, magas CPU hasznalattal.
Olyan megoldas letezik, h egy faljt mentes nelkul nyisson?
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
törölt tag
az adblock-ban van blacklist, oda meg tudod adni, hogy mit ne nyisson meg, de ez mondjuk visszaállítható, ha az lenne a cél, hogy valaki ne férjen bizonyos tartalmakhoz hozzá. különben meg olyan embernek, akitől el akarsz tiltani bizonyos weblapokat, nem feltétlenül egészésges adminként belépést adni a gépre...
-
3LVW
csendes tag
válasz #16820480 #3029 üzenetére
oldalt nem lehet letiltani, csak reklámokat, illetve oldalrészleteket adblockkal, de így is megoldottam, köszi. az ellenőrzött személy meg kb az emailjeit tudja megnézni meg néhány rohadt rajongói oldalt (ezeket "tettem tönkre" ), szóval 0% esély van rá, hogy rájön a dolog nyitjára. köszönöm a segítséget!
-
törölt tag
No ez a Noscript egész jó lett Bár nekem szimpatikusabb a Firefoxos megoldás.
-
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
Ma megnyitottam chromet és rózsaszínes az egész fehér helyett, téma váltással sem sikerült megoldani mert a tartalom is valamennyire el van így színeződve. Hol lehet vissza állítani fehére? Nem találtam nagyon sehol ilyet.// -
-
sanzi89
addikt
Üdv.
A Chrome-ot hogyan lehet rábírni arra, hogy azokat az ablakokat amiket a program bezárásakor még nem zártam be a következő elindításnál kiválaszthassam, hogy megnyitom-e őket újra?
Köszi!
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
törölt tag
válasz sanzi89 #3035 üzenetére
ha kviálasztod rajtuk a "pin tab" opciót, akkor automatikusan megnyitja, amúgy pedig a kiegészítők közt van egy csomó olyan, mint mondjuk a session buddy, amivel beállíŧhatod, hogy pontosan mit és hogy mentsen el.
-
tomic
addikt
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy elállítódott valami beállításom.
Böngészőm háttere és a fejléc rózsaszínű lett nem fehér.
Hogy kell ezt vissza állítani, hogy fehér legyen?Köszönöm
-
mhorvat
senior tag
Sziasztok!
Feltettem a Krómot, úgy harmadszorra, hogy megint kipróbáljam. Alapvetően minden rendben van, tetszik, egyszerű és gyors. Azonban van egy-két apróság, ami nem stimmel:
1) Össze-vissza dobál a korábbi oldalak közt, mikor vissza és előre navigálok. Arra gondolok, hogy megnyitom mondjuk az OTP oldalát, aztán a Vaterát, aztán az eBay-t, majd mikor megyek vissza nem a Vatera jön, hanem az OTP oldala az eBay után. A "navigálási hibák esetén javaslat megjelenítése" vagy mi a szösz funkció bekapcsolása/kikapcsolás esetén is ezt csinálja. Két egérgombra rá van programozva a vissza/előre funkció, azokkal (is) ezt csinálja.
2) A könyvjelzők sávra nem lenne állandóan szükségem, minek vigyen el egy egész sort még az is a hasznos felületből. Viszont, ha nem jeleníti meg, akkor eltűnik a "További könyvjelzők" menü, ami viszont kellene. Firefox alatt könnyen megoldható volt a probléma, simán lehetett ide-oda rakosgatni a gombokat, Chrome-nál nem látom ezt. Arra gondolok, hogy beraknám a könyvjelzők gombot a címsáv mellé (leginkább elé).
Ez a két (és talán össz) problémám lenne.
[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
válasz #16820480 #3048 üzenetére
Bizony, és az adatlopó Google fanatikoknak: a Chrome a lastpasshoz hasonlóan titkosítva küldi fel az adatot a szerverre, melyhez egy kulcsot kell megadni a felhasználónak, ami csak lokálisan tárolódik. Vagyis ez opció, de nyilván érdemes használni.
Mondjuk a lastpass megoldás jobban tetszik, mert böngészőfüggetlen és a következő kiadásokban könyvjelző szinkronizáció is lesz.ツ Headphones on - World off
-
törölt tag
ha még a sütiket is szinkronizálnák, akkor aztán tényleg a bárhol, bármikor el kezdene érvényesülni. az lenne királyság, ha egy vadidegen géphez leülve bejelentkezek, és ott figyel a "saját" böngészőm mindenestül. aztán session logout után meg törli a személyes adatokat (vagy eleve le se szedi, hanem a default gépet leszámítva felhőből operál csak).
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V komplett, eredeti PC verzió eladó
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest