-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ma vettem észre, hogy nem mennek a yt flash videók valamiért, azt írja, hogy missing plugin, pedig fent van és aktív a chrome beépített flash pluginje. Version 19.0.1055.1 dev.
másnál is van ilyen probléma? -
-
laszlohu
addikt
Pl. a 17-es stabilba is kísérleti jelleggel lehet engedélyezni a PPAPI - t :
11.1.31.203 -
myke01
senior tag
válasz Cartman023 #8999 üzenetére
A "RAM-zabálás" nem áll tőle távol , engem is hasonló "jóságokkal kecsegtet". Komolyan azon gondolkozom ,hogy visszaállok FF-ra.
-
Vukmir
aktív tag
Miért van az hogy az Adblock nem hajlandó az alapból megnyitott lapoknál (indításkor megnyitott x lap) blokkolni a reklámokat? Csak az után blokkol hogy frissítettem az oldalt
"Ha egyvalaki szenved téveszmében, azt őrültségnek mondjuk. Ha sokan, azt vallásnak." Robert M. Pirsing
-
-
DS39
nagyúr
válasz superecneB #9012 üzenetére
ezek windows komponensek, a scrollbar, a radiobutton és a button. én a winedben keresném a hibát. (vagy ha más böngészőnél jól látszódnak ezek, akkor a Chrome-od nem tudja rendesen használni a win komponseket)
próbáld ki akkor is ilyen-e ha másik windows témát használsz. -
laszlohu
addikt
Én már kb. pár napja az alábbi RC(BÉta) flash playert használom
nagy megelégedéssel Windows 7 alatt:http://labs.adobe.com/downloads/flashplayer11-2.html
Bár azt olvastam, hogy a hétvégén, vagy a jövő héten kijön a stabil 11.2 -es flash player.
-
lucky07
aktív tag
Sziasztok!
A google chrome elején van az a 8 négyzet amibe az oldalakat rakja és onnan lehet gyorsíndítani azokat oda hogy tudom én berakni az oldalt? ahogy szeretném hogy az legyen ott mert ő magától berakj és kész.
És a 8 négyzet fölött van egy google kereső sáv esetleg azt hogyn mi móon vagy hogy tudom más milyenre cserélni?
A választ előre is köszönöm!
Chrome[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=lucky07 Üzlet menete: http://logout.hu/bejegyzes/lucky07/ha_uzletelunk.html
-
TRob1
veterán
válasz laszlohu #9019 üzenetére
És ennél be lehet állítani hogy automatikusan is pakolja oda a megnyitott oldalakat, vagy csak 1esével tudok hozzáadni (az elején lévő importot leszámítva)
(#9022) lucky07:
Engem nem zavar. Azokat nem tudod cserélgetni, mint ahogy írtam is, "automata". Amit ott akarsz látni, azt az oldalt nyisd meg sokszor egymás után, és akkor odakerül.De hogy lett neked ott keresősáv?
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
marlboromen
aktív tag
Üdv. Imádnám ezt a böngészőt, ha valahogy meg lehetne oldani hogy a könyvjelzők állandóan megjelenjenek a bal oldalon mint a firefoxban. Erre még mindig nincs megoldás?
-
laszlohu
addikt
válasz marlboromen #9025 üzenetére
Még mindig nem lehet, de lehet, hogy a jövőben sem lesz :
én ezt használom :
A kieg beállításaiban be szoktam állítani, hogy új lapon nyissa meg a linket, ha rákattintok.
-
marlboromen
aktív tag
-
laszlohu
addikt
válasz marlboromen #9028 üzenetére
Ilyen igény, amit bejelentettek, csak nemrég merült fel,ezért
leghamarabb a 18 - as stabilban lesz megcsinálva,
főleg a torrent fájlok letöltésének a mellőzése is, ami elvileg :Márc 21 környéke.
[ Szerkesztve ]
-
laszlohu
addikt
Trob: megint olvastam egy megoldási javaslatot a manóba gondnál:
chrome --no-sandbox
paraméterrel.
-
superecneB
őstag
Mi lehet a megoldás arra, mikor a beágyazott videók nem mennek chrome alatt? - sem youtube sem más videó feltöltő / stream oldal -
Mindenhol csak egy fekete "ablak" fogad. Internet Explorer alatt nincs gond.Pl ezen az oldalon a videó-demonstráció egy nagy fekete-semmi nálam.
[ Szerkesztve ]
-
laszlohu
addikt
válasz superecneB #9033 üzenetére
Próbáldd meg törölni a gyorsítótárat és a cookie - kat :
írdd be az Url - be :
chrome://settings/clearBrowserData
majd
Elemek törlése a következő időszakból: Teljes
gyorsítótár és cookie törlés -
cellpeti
nagyúr
hogyan lehet QuickTime plugint telepíteni a Chrome alá, mert nekem sehogy se sikerül
Tigris, tigris, csóvafény...
-
superecneB
őstag
válasz laszlohu #9034 üzenetére
Szia
Köszönöm a tipped, kipróbáltam, de sajnos nem oldotta meg a problémát. Továbbá egy új alkalmazást is telepítettem az meg ilyet produkál feliratok szinten:
Ha a kurzort a szövegbe viszem akkor válik láthatóvá az adott sor.
VGA-drivert nem tudok frissíteni - a legfrisebb DELL által kiadott van fenn, most ment végig a Flash update is, az sem hozott változást. Ez előtt kb. egy héttel még minden rendben volt azóta nem került telepítésre/törlésre semmi a gépemen. -
laszlohu
addikt
válasz superecneB #9037 üzenetére
Erre a szöveg problémára meg lehet próbálni :
URL - be
chrome://flags/GPU gyorsított megjelenítés kikapcsolása
Chrome újraindítás[ Szerkesztve ]
-
-
őstag
Meg tudja vki mondani h mi a különbség az F5, CTRL+F5 és a CTRL+R frissítéseknél?
Más: az IE a semmiből nagyon enyhe áttűnéssel jelenik meg, a chrome meg csak bevillan indításkor. Ez miért lehet? Ennek semmi jelentősége nincs, egyszerűen csak kíváncsi vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Donvit078
tag
Arról tud valaki valamit hogy a fordítás funkciót beépítsék valahova mondjuk a bővítmények ikon mellé egy gommba és ne ilyen előugróablak szerűen csússzon be, iszonyat idegesítő amikor kattintani akarsz egy weblapon és pont akkor becsúszik és félre kattintasz. Kikapcsolni nem akarom mert néha néha kell külön weblapon se akarom kikapcsolni. Köszi. Vagy úgy megcsinálni hogy ne csúsztassa az egész nyomorult webalpt hanem csak simán becsússzon ?
[ Szerkesztve ]
vegetáriánus vagyok...csak növényevő állatokat eszek
-
Pá
addikt
Egy weblapra el volt mentve chromeban a jelszavam. Később a beállításoknál töröltem az elmentett jelszót. Az a problémám, hogy arra a weblapra többet már nem ajánlja fel, hogy megjegyezze, pedig szeretném, ha megtenné.
A beállításoknál az a mező teljesen üres, ahol meg lehet adni azoknak a honlapoknak a listáját, ahová azt szeretném, hogy ne jegyezze meg a passwordöket, szóval nem emiatt van.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest