- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz leslieke #14100 üzenetére
Könyvjelzőket html formátumban exportáld, Chrome-ban pedig Ctrl+Shift+O és ott a Rendezés menüben lesz az import.
Jelszavakat nem hiszem, hogy át tudod importálni. Bár lehet, hogy van rá valami tool.
szerk: De, elvileg tud komplett importot [link]
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
leslieke
Jómunkásember
-
dtraveller
csendes tag
Olyannal találkoztatok, hogy ha nem teljes képernyőn nézitek a videókat, akkor mindegyik szellemképes vagy szaggat felbontástól függetlenül.
-
spammer
veterán
válasz dtraveller #14103 üzenetére
Nem, de lehetséges, hogy flash plugin téma. Olvass vissza kicsit.
-
ToBeY
nagyúr
Újabban miközben keresgélek Google-lal ezt az üzenetet írja ki a lap tetejére.Ezt ki lehet kapcsolni,vagy el lehet-e tüntetni valahogyan?
"A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.
OKTovábbi információ" -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz laszlohu #14098 üzenetére
Köszi, de pont böngészőbeli extensiont keresek, olyat, mint a Video DownloadHelper, mert az lenne a legkényelmesebb (épp böngészek egy oldalt, és egyből rá tudnék kattintani, hogy töltse le a videót), de böngészőfüggetlen megoldásokat én is ismerek - van például a StreamTransport, ami ajánlható, eddig olyan oldalakról is le tudtam vele szedni streameket, amiket mással nem sikerült.
(#14105) ToBeY :
igen, el lehet tüntetni, úgy, hogy rákattintasz az OK-ra.
Ha bejelentkezve kattintasz rá, akkor meg csak egyszer kell rányomnod, és többé nem jelenik meg.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
ToBeY
nagyúr
válasz Sk8erPeter #14106 üzenetére
Be vagyok jelentkezve,de ennek ellenére minden alkalommal ott van felül.
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz Sk8erPeter #14108 üzenetére
Igen folyton kattintgatok rá bejelentkezve de semmi,ugyan úgy előjön.
-
tknof1871
őstag
Üdv! Nem tudok kiegészítést telepíteni. Nem működött az Adblock. Eltávolítottam, megint hozzá adtam, de nem sikerült. Másikat se sikerült hozzáadni. Azt írja, mikor valamit hozzá akarok adni, Could not create download directory. Ha rendszergazda felhasználói fiókkal használom az OS-t és a Chrome-ot, akkor ott hozzá tudom adni, de a másik fiókkal nem. Mi a megoldás?
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
B-Man072
tag
Létezik valami plugin amivel letudom tiltani a hirdetéseket?
◄► [Termékeim: http://href.hu/x/kmee] ◄► [Megbízhatóságom: http://href.hu/x/kmeg] ◄► [Telefonon gyorsabban elérsz 9h-19h] ◄►
-
Rototti
senior tag
Pontosan két hét késessel, de megérkezett a 27-es verzió: [link]
Ezért az újításért megbocsátható a késés : "Web pages load 5% faster on average"
Kimi - The King of Spa
-
laszlohu
addikt
Bekerült egy új pipa a beállításokba, pozitív :
Hardveres gyorsítás alkalmazása lehetőség szerint
-
laszlohu
addikt
-
lapa
veterán
üdv. ubuntu 10.04 alatt használnék chrome-ot. nagyon kéne, hogy a bookmark bart el tudjam rakni jobb oldalra. van ilyesmi extension? tud valaki ilyet? köszi.
ahh. és smooth scroll? azt sem láttam eddig.
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hihetetlen (főleg a b@szomnagy kijelzők korában), de még mindig nem implementálták.
Egyszerűen nem is értem, miért nem tesznek a Chrome-ba más böngészőkben már alapvető dolognak számító szolgáltatásokat. (Hány éve is dokkolható a bookmark bar oldalra is más böngészőkben?)Van egy kapcsolódó topic, ahol pont ez a kérés, és ugyanígy szitkozódnak emiatt:
http://productforums.google.com/forum/#!topic/chrome/CfS0uoUarrs[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
myke01
senior tag
válasz Sk8erPeter #14129 üzenetére
Pont ezt kérdeztem én is ITT , de akkor szerint nincs "permanent bookmarks side panel " Chrome-hoz?
-
spammer
veterán
Aki használja a PH-s bővítményt , annál megy rendesen? Mert nálam mától nem megy [link]
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
Rimuru
veterán
Az feature hogy a Chromium és Chrome nem szinkronizál normálisan egymás között?
Vigyázat, csalok!
-
repvez
addikt
Na pont ezért jöttem, hogy megkérdezzem, hogy létezik e valami beállitás vagy bővitmény amivel a bookmarkot oldalra lehetne rögzíteni mint IE alatt, de ezek szerint semmilyen 3rd party megoldás sincs erre hogy megoldjuk?Vagy legalább egy olyan megoldást amivel átláthatóbbá vagy legalább olyan sorrendbe örizné meg a bookmarkot ahogy az IE-ből átimportáltam, mert 1000nél több linket nem szeretnék átnézni és sorbatenni.
A másik gondom, hogy miért nem látszanak a gyakorli oldalak ikonjai a kezdőoldalon? Vagyis az ikonok megvannak,de üresek és nem töltödnek fel azokkal az oldalakkal amiket gyakran nézek a gyakoriságuk szerint.
A legujjabb 27es verzió van fenn nálam.DE olyan mintha nem jegyezné meg a beállitásokat vagy nem tudom mert minden inditáskor teljesen üres minden.A harmadik a szinkronizálás.Ha elvégeztetem a bookmark szinkronizációt akkor nem a régit frissiti hanem egy új mappát tesz ki a menübe.
Ezekre van orvosság?
-
zolikaDB
veterán
Üdv mindenki!
Lenne egy kis problámám, de nem tudom, mi a gond. Fent volt egy gépen a chrome, szinkronizálás rendszeresen történt a gmail fiókommal.
Új gép, szűz win7 telepítés, chrome felmegy, bejelentkezek, minden szép és jó. De. Ha úgy keresek, h beütöm a keresett szót a címsorba, majd ENTER-t ütök, behozza a www.google.com-ot, mint régen, de az adott szó háromszor szerepel a google keresőjében... Mi a baj? Keresőmotornak google.com van beállítva. -
törölt tag
Feltettem próbaként a 28-as chrome-ot, viszont ezt az értesítős dolgot sehol sem látom o.O Pedig nagyon tetszik szeretném emgnézni milyen, itt itcafe oldalán is írtak róla ma, meg kép is van róla, viszont nálam sehol sincs értesítési mező. o.O
-
törölt tag
Pl itt: [link]
-
-
törölt tag
Ez nem bővítmény, alapból bevan építve a chrome-ba. Legalábbis ezt írták róla, vagy én olvastam félre. Egyébként itt is írják itcafe-n, csak hirtelen nem találtam a linket, mert feedly-ben olvasom a friss híreket.
-
spammer
veterán
válasz #99546112 #14142 üzenetére
Jó, mert én meg itcafe-n nem találom a hírt
De mindegy is. Notifikáció a régit cseréli le, ha a bővítményt, ami képes notifikációra (asztali értesítésre) még nem frissítették az új változatra, akkor nem is fogod látni. Értesítéseket pl. olyan bővítmények tudnak, mint a Checker plus for Gmail, vagy Twitter, Facebook stb.. Persze sok más is, de jellemzően ilyenek, amik értesítenek valamiről.
Bár lehet, hogy böngésző a saját "belső dolgairól" is fog üzengetni, mondjuk ennek nem néztem utána, de nem hiszem, hogy erről lenne szó.
-
laszlohu
addikt
chrome.exe --disable-new-menu-style
ha a fenti paraméterrel futtatom :
Nem csak nálam ilyen, hanem 2 másik embernél is :
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem nem ez saját spammer! Meg is találtam: [link]
Ezt hogy lehet beépíteni a chrome-ba?!
(Tudom hogy ott írja, de nekem az kínai :S )
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz #99546112 #14145 üzenetére
Eddig is volt notifikáció, csak most megújul, szebben formázható, több minden tud stb.
Az előbb néztem én is a githubos cuccot, de 27-es Chrome-om van, így nálam ez nem működik.
Letöltöd a cuccokat onnan, be egy könyvtárba őket (úgy, ahogy azok vannak), aztán a bővítmények oldalon a lap tetején pipáld be a fejlesztői módot, aztán a kicsomagolt bővítmények gombbal már be tudod tölteni könyvtárból.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azt írja, hogy nem sikerült betölteni. Manifest is not valid JSON. :S Pedig letöltöttem az egészet és még se jó o.O JSON file végülis van a letöltöttek közt, de nemtudom miért nem jó.
-
spammer
veterán
válasz #99546112 #14147 üzenetére
Hát akkor passz, mert a tegnapi blogbejegyzésükben is azt linkelik. Mondjuk frissítve is 2 hónapja volt utoljára
Na, szerintem átváltok béta csatornára én is, aztán meglátjuk
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hm nemtom, én nem vettem észre gyorsaságot, vagy fene se tudja.
-
spammer
veterán
válasz #99546112 #14149 üzenetére
Frissítettem bétára, mondjuk az is frankó, hogy a csatornaváltó eltűnt és weboldalukról kell letölteni a bétát és úgy upgrade-eli, persze a súgó még a régi...
Ez a cucc meg jelenlegi formában nem megy, vagy legalábbis vehették volna a fáradtságot, hogy kiírják, hogyan lehetne működésre bírni. Bírom, amikor kiraknak valamit és 0 info. Persze a developer majd átfirkálja a megfelelő helyeken, de ha már a tegnapi bejegyzéseben linkelték, akkor igazán frissíthették volna, vagy a tököm se tudja.
Na mindegy, majd ha frissítik a bővítményeket, akkor úgyis meglátjuk, mit hoznak ki belőle.
szerk: arról már nem is beszélve, hogy miért nem lehet zippelve letölteni a githubról? Vagy én vagyok a vak, és nem találom? Töltöttem már le onnan mást zippelve, de itt nem látom a gombot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest