- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
Intelnel en ugy varialtam, hogy mi az a legmagasabb allcore freki aminel a hutes meg megbirkozik az 55W teljesitmeny felvetellel ugy, hogy se PL se thermal throttling ne legyen.
Azaz procim ne erje el a 95 fokot, es a teljesitemeny felvetel is 55W alatt maradjon.
Mert az enyem azt tudja tartosan tartani. 90W amivel indit, de azt kb 2 percig kepes tartani, utana ha a proci bemegy 95 fok fole, akkor rogton 55w-ra limital. Ha azt tudja 95 alatt tartani akkor tartja. Akarmeddig.Ezert kell ehhez a 2 parameterhez (95 alatt, max 55W teljesitmeny felvetel) megtalalni a maximalis szorzot.
FőDudu
-
-
addikt
válasz FőDudu #93354 üzenetére
Nálam 100-105W tartós terhelés max 85 fok. Ha több az sem baj csak ne legyen túl sokáig, arra már mindig rárak főleg meleg helységben. Este mikor terhelésen használom nyitom is ki az ablakot, kis levegő huzat sokat számít.
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
-
Medocsabi
addikt
válasz Speedy007 #93328 üzenetére
Az viszont már garis gond,én erre hivatkozva tuti beküldeném, a zsanér lötyögése miatt,ha nem tartja rendesen a kijelzőt,simán sérülhet a kijelző is. Az a baj,hogy ez is kb az adott szerviz jófejségén múlik. Ha nagyon nem megy,nyugodtan játszd ki a fogyvéd kártyát, a legtöbb esetben,ha véleményes a hiba,inkább megcsinálják. Ez a leg undorítóbb hiba,alig látszik,de látszik,és ha tudod hogy ott van,megakad rajta a szem.
-
nggabi
félisten
válasz FőDudu #93355 üzenetére
de itt sztem hivatalosan nem tudsz bele 2280-at rakni. nincs hely az anyának. komolyan, ekkora b.zik ezek te
ja és redditen láttam h legion 7 pro a 330W táp csak 305W-ot ad le, játék közben merül mint a titanic a gép. nesze bazze... engem kivételesen most azzal nem kúrtak át csak ez a fránya műanyag alja. mindegy, megszokom
"szenyor dzsíííí"
-
Speedy007
őstag
válasz Medocsabi #93359 üzenetére
Igen főleg sötét háttér esetén látszik ez, világos esetén meg mintha valami rá ragadt volna. Alza ki farolt azt mondták hogy beszéljek a Lenovo Premium Care embereivel Magyarországi ki jelölt képviselet felsem veszi azt írja ki a telefon hogy nem érkezett válasz. Cseh és szlovák esetén csak telefonon lehetne beszélni de ugyebár nem tudom az egyik nyelvet sem. Plus ki is kellene hozzá juttatni. Így marad így és próbálom megszokni
-
Speedy007
őstag
válasz Medocsabi #93363 üzenetére
Hát azért a pénzért akkor inkább monitor veszek inkább. Ha nem fér bele a garanciába tegnap este néztem az allin és az ebay-n csak a kijelzőért tehát semmi körítés nincsen hozzá majd egy 100.000-st elkérnek a körítés meg úgy 50-60.000 még ha nem lehet szét kapni roncsolás nélkül a monitor részét de ha jól rémlik nem tudom hogy hol láttam elvileg nem lehet
-
MaxxDamage
félisten
válasz nggabi #93367 üzenetére
Én tudok szakit aki fest és aztán graviroz (géppel), magyarra, ha érdekel.Ilyen volt (gyári)
Ilyen lett (HUN) az enyém pl. (és a körbe világítás billenként is megmaradt, ez nem kis munka volt! - nem csak felfelé világít, hanem oldalra is minden bill. - ragaszkodtam hozzá, hogy ez maradjon meg)
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
válasz nggabi #93375 üzenetére
Látod mi a különbség (a matrica és gravírozás között) és milyen "szép" ?
[link]◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
FőDudu
veterán
válasz Speedy007 #93369 üzenetére
En ezektol vettem mar panelt.
Nemet ceg.Ennel profibban becsomizott kijelzot meg nem lattam.
U alaku papir csomagolasban a habszivacs belso, abban a kijelzo antisztati zacsiban. Mindez egy noti doboz szeru megoldasban 2 muanyag tavtarto kozott.
Szerintem ha paros labbal raugrok semmi baja nem lett volna.[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
nggabi
félisten
válasz Speedy007 #93378 üzenetére
Jó akkor majd fél óráig keresem vissza h milyen géped van. Mindegy, van szlovák ismerős, kolléga nem is egy, de ha nem kell hát nem
Telemaxból már minden régi alrc lelécelt, így az felejtős.
Maxx tisztában vagyok az árakkal is igen, meg az új magyar bill árával is az a legszebb
"szenyor dzsíííí"
-
MaxxDamage
félisten
Nálam 5GHz-n a 200W-t simán bekajálja a procc
IDLE 35c fok.
Most néztem a külföldi X170 tulajnak ugyanaz az i9 procija van mint nekem és nála 190W amit kajál 5GHz-n, viszont jó pár fokkal (hasonló H2O hűtéssel) melegebb (mert nincs delidelve a procc) és Prema BIOS-a van amúgy és CPU-Z bench közel 200 pontot ver rám. (CPU Multi-n)[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
addikt
válasz MaxxDamage #93388 üzenetére
Igen tudjuk és szeretnénk valami hasonlót magunknak.
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
-
Chiller
őstag
válasz FőDudu #93382 üzenetére
A hivatalos magyar kiosztáson?
https://hu.wikipedia.org/wiki/QWERTZ-kioszt%C3%A1sHivatalosan mindkét helyen megvan a kacsacsőr, csak nem mindenki tünteti fel.
Í + Y és M + .[ Szerkesztve ]
-
laposonly11
senior tag
válasz Speedy007 #93361 üzenetére
Én is vettem anno szlovák Alzáról Lenovot és azt hittem hogy ki kell küldeni szlovákba, miközben nemzetközi volt a garancia, magyarul felhívod a TMX et és háztól házig érte jönnek és helyben javítják. Itt [link] beírod a szériaszámot vagy rákattintsz az online ellenőrzésre és miután felismerte a gépedet, kiírja a garancia típusát és idejét.
[ Szerkesztve ]
Ordo est anima rerum.
-
addikt
válasz Speedy007 #93390 üzenetére
Ha már így alakult szerintem a mester amennyiben esetleg része lenne, ki tudja, akár teljesen más panelt is tehetne oda akár egy oledet. Nekem már csinált olyat a régi MSI laptopomnál mikor benyomtam a kijelzőt, kicserélte egy jobbra kapott egy Asus kijelzőt. Éppen volt nála egy használható.
Kérdezd meg tőle ő mit ajánl bele más akár jobb alternatívát.
Más: kijátszottam a TLoU -t. És mentettem egy ilyet. És még volt pofája itt ennél a résznél töltögetni megszakítva közben a futtatást.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest