Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Agony

    aktív tag

    válasz norby_42 #75962 üzenetére

    Ha megszorítanak se lett volna sokkal gyorsabb, a helyezés meg nem rajtam múlt. Pár hete a bajai Kikelet Félmaratonra több 1:10 alatt félmaratonos ment, ott ugyanez az idő max viccnek lett volna jó. :)
    Csalódás helyett inkább azt mondanám hiányérzet, mert pont azért mentem hogy ne egyedül futkározzak a kerékpárúton, hanem versenyezzek, ehhez képest ugyanúgy egyedül futottam. :D

    tomcica

    Adatok nélkül mit ér az élet. ;]
    Szerintem látszik hol volt a töltéses, murvás 6-8 km. :U A pulzus gyakorlatilag a 4. km-től fix 180 BPM volt csak a hidak rángatták meg, főleg az utolsó előtti kilóméterbe. Az első 10K-t kicsit elfutottam az 3:46 lett, a másodikba viszont úgyis megb*szott a terepfutás, az meg csak 3:52. Amit furcsállok, hogy a lépésszám 178 volt, ami nálam jellemzően 180 ezen a tempón, úgyhogy a következő versenyre lehet kicsit többet kell taperezni.

    Szerintem júniusban a Szegedi Éjszakai Félmaraton ami jó lehet, az esti versenyek amúgy is jobban felszekszenek mint a reggeliek, ilyenkor még teljesen agyhalott vagyok, meg egyébként is mindig este vannak az edzések. Másik opció hogy fogom magam, aztán lefutom itt a bringa úton, max valaki eljön bringával aztán tud inni adni ha kell.

    Start with a whisper, end with a scream!

Új hozzászólás Aktív témák