Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Never79

    tag

    válasz Chuck Norris #70064 üzenetére

    Köszönöm Zozo0525, Peterhappy nektek is!

    Reggel fél 7kor indultunk, sötétben, és sötétben is értünk vissza. Azt hittük, csak egy-két helyen lesz nagyobb sár, de Gánt után már főleg zöld, zöld +, illetve Kőhányás előtt és után Várgesztes, és környéke dagonya volt. Sokat kivesz az ember erejéből ez. A munkagépek is el kezdték szétbas*ni az utakat. Mária árokba majdnem belezuhantam, egy helyen belecsúsztam egy hatalmas pocsolyába kb. bokáig, egyszer meg estem, de komolyabb bajom egyszer sem volt. A felétől folyamatosan esett az eső, az utolsó VK pont utáni szakasz azért szar volt fejben, illetve a Gánt utáni sunyin emelkedő kavicsos is. Többször szarakodott a térerő a köd miatt is azzal is elment az idő, szóval ebben még van bőven tartalék. Ettől függetlenül nagy kaland volt, kifejezetten élveztem végig, néha megborultam picit, de hogy nem egyedül voltam, nagyon sokat segített. Érdekes volt ilyet tapasztalni, hogy egyik percben hát ez most nem megy, de azért fussunk, 10 perc múlva meg de kurva jó futni érzést.

    Őszinte leszek, kicsit alábecsültem a Vérkört, mert hogy 77-ben van 1700-1800 szint, én meg már 50-ben szedtem össze ennyit, de mégis, azért más mikor az ember 7-8 órát fut, és még arra rá kell tenni 2-3 órát. De tényleg örülök, hogy állóképességben semmi bajom nem volt, az izomzatomat éreztem csak, ettől függetlenül az utolsó kilométerekben is tudtam futómozgást produkálni.

    Szerk.: érdekes, mert nekem eddig sosem dagadtak be az ujjaim a kezemen, most eléggé lufikezű voltam, pedig nyomtam a sót rendesen. Meg kell a kesztyű vagy valami, ami melegíti a kezet. Eddig ezzel sem volt bajom, persze hidegben eddig csak max 3 órát futottam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák