Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shufny

    őstag

    válasz szilu7 #9874 üzenetére

    A fő profiljuk a profi piac elvileg. Bár lehet, hogy így egy dobozként nincsen termékük, és csak részegységeket csinálnak.
    Az 5.47 V rms a 9*0.86 -os peak -ből jött, de ha úgy jobban tetszik akkor az 1.5W -ból is számolhatsz visszafele, és kijön a 0.86. Ami bár szintén elég optimista, de a többi erősítő alapján már reálisnak mondható.

    4.4 peak -et a 12dBu alapján adták, ami eszerint a számolás szerint inkább 11, és ez max fesznek jött ki 10 ohm -ba. De felkerekíthették, hogy 6 többszöröse legyen, mert azzal könnyebb fejben számolni, és senkinek nem fog hiányozni a gyakorlatban az az 1 dB. :P

    Én várom az egyéb magyarázatokat, ha szerintetek van, mert eddig én ennek láttam legnagyobb értelmét, mert így igazából minden között van logikus kapcsolat.

    Szóval azért a mod áraik is meglehetősen nevetségesek. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy madárnak nézik ezt a piacot. Persze nem alaptalanul.

    Ettől függetlenül lehet jó cucc a DACPort, de fölösleges ezekre a specifikációkra hivatkozni. Főleg, hogy alapból se mondanának sokat ezek az adatok.

Új hozzászólás Aktív témák