Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Buckey

    senior tag

    válasz abéla #89614 üzenetére

    Nem hiszem, hogy földhurok (ezt kapásból kiszűrtem volna, villannyal foglalkozom), mert ha csak a táp van bedugva és egy fejhallgató, akkor ott nem lehet földhurok. És néztem másik konnektorban is, ott is ugyan az a jelenség.
    Meg a zúgást nem úgy kell elképzelni, hogy nem lehetne vele élni, de azért van (az erősítő kb. 40-50%-ától indul, de általában max. 35%-on hallgatom, ott azért csak nagyon közelről hallható), és utána szeretnék járni, hogy ez ilyen, vagy meg lehet-e szüntetni. Ezek után úgyis optikai kábellel lesz összekötve az AVR-el.
    A próbálgatásaim:
    A:
    Konnektor-->gép bekapcsolva-->minden csatlakozó a helyén-->alaplapi, külső USB-s vagy PCIe hangkártya-->fejhallgató vagy erősítő 1 vagy 12 méteres RCA-val-->alapzaj van--> egér mozgatás vagy görgetés, billentyűzeten írás-->alapzaj változatlan-->másik konnektor-->alapzaj változatlan.
    B:
    Konnektor-->gép csak áram alatt, nincs bekapcsolva-->minden külső-belső csatlakozó lehúzva-->alaplapi, külső USB-s vagy PCIe hangkártya-->fejhallgató vagy erősítő 1 vagy 12 méteres RCA-val-->alapzaj van

    Minden új, az alaplap [MSI MAG B550M MORTAR], a tápegység pedig [Seasonic FOCUS GX-650W Gold], nem hiszem, hogy gagyik lennének.
    Az AVR pedig AVR-S750H - Denon.

    [#89615HELLAFLUSH] , átdugtam én már mindent mindenhova, de a helyzet nem változott. Sem az alapzaj.
    Mondjuk másik helyiségben nem próbáltam, ez igaz, de most már hagyom, majd nappal, kipihenten.

Új hozzászólás Aktív témák