Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • duo

    őstag

    Szervisztok!
    Egy rövid beszámolót szeretnék megosztani a MomentAMP-ról.
    Hálószobai láncot tervezek, oda szántam a kis fejeserősítőt, és tervben van hogy egy kisebb polcsugárzópárt is elhajtson, ha úgy adódik.
    Pár nap alatt nálam volt a termék, gondos csomagolásban, gyors és rendkívül korrekt ügymenettel, de az itt már vélhetően nem új infó. a külső szubjektív. nekem ez a vintage-indusztriál külcsín bejön. van ekinek kevésbé. de úgy gondolom az anyaghasználat rendben van.
    ****
    Először a Hegellel (HD12) dugtam össze. Az első percek után tisztán lástszott, hogy többet kaptam a pénzemért mint amire számítottam. Nagyon komoly (és a Hegellel karöltve nagyon steril hangja volt), ez semmit sem rejteget, mindent megmutat. A kettő együtt nekem túl analitikus volt már, DE, az is biztos, hogy a Hegel beépített fejeserősítőjénél jobban szól pedig az a tesztek (meg a saját fülem) alapján az sem eldobni való. csak annyi hogy az a DAC újonnan közel 400pénz.
    Igy nézett ki a láncz: Pc->Supra USB->xmos smsl usbII->supra Trico coax->Hegel HD12->kácsa rca kcs200->MomentAMP->ATH550Z->én.
    Annyit tudok mondani, hogy ez volt az első találkozásom, ilyen információsűrűséggel, az agyam komolyan küzdött h ne szabályozon le. :) És biztos vagyok benne hogy még van tartalék benne jobb fejessel, stb.
    Eddig nagyon tetszik.
    a tesztzenéimmel úgy szólt ahogy, a nagy (aktív) rendszerem szól így, ha figyelünk jó hangerőn szól és a gyerekek épp nem akkor akarnak 42 dolgot megkérdezni. csak itt minden még közelebb van. minden környezeti zaj és rezdüléssel együtt.
    az meg mindenestől egy használtan kb 550ezres lánc. forrás nélkül.

    egy pár régi sony magnóhoz való hangfalpárt kötöttem rá kipróbálásból.(csak ez a passzív itthon)
    ez olyan 20-40W szerintem koaxiális. elülső reflexes műanyag vacak. no a lánc ennek a hibáját egyből kidobta. nagyon zajmentes, de eléggé mosott. a mély(felső mély) ráül az egész hangzásra. viszont fél hangerőn már zavaróan hangos volt. Tehát tartaléék ebben is van jócskán. Szóval mindenképp ki akarom próbálni valami jó érzékeny angol dobozzal.

    A tervezett (végleges?) helyén laptop a forrás->, M-audio M-track 2x2, kácsa-> Moment-> és az ATH.
    hangyányit melegebb de nagyon jó ez is.
    alaplapi hangra is rádugtam, na ott nem mutatott kiemelkedőt. jó-jó, de kell neki a kiszolgálás.
    ezen a láncon is hallgattam pár napot, érdekes, ezzel a nagyságrendekkel olcsóbb interfésszel, még zeneibb ( mittudomén talán színez) vagy csak kezdi a fülem és az agyam megszokni).

    teszt zenéim a teljesség igénye nélkül:
    ahol lehetett spotify premium máshol jobb híján yt. de markáns volt a különbség a MomentAMP javára
    [link] Jacob Gurevitsch
    [link] Gogo Penguin
    [link] FKJ
    [link] Yussef Dayes
    [link] Steve Strauss
    [link] paimon&place2b

    olyan részletek, finomságok, hogy na.
    vasárnap ottfelejtődtem a fejes mellett a családi élet kárára; órákig.

    Köszönöm, hogy megépítetted Bertalan! :R

    Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...

Új hozzászólás Aktív témák