Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bodz

    Topikgazda

    válasz ManUnited #68079 üzenetére

    Topping D10, SMSL Sanskrit 10th. Ezek árban is eléggé passzolnak hozzá. De előrébb és okosabbak leszünk, ha már megvan minden és esetleg le tudod írni, hogy mi nem tetszik. :) Persze továbbra sem tudom milyen a dac a Pioban, szóval ennek fényében...

    (#68081) I.T.E.M: Mérve egy NOS R2R szerintem az esetek 100 százalékban jóval szarabb lesz, mint egy normálisabb delta-sigma.
    Ha meghallgatnád az R2R 11-et, akkor szó szerint véve semmilyen torzítást nem hallanál. Persze az feltűnne hogy jóval simább, vastagabb, mélyben ütősebb, nyugodtabb, sokkal fedettebb mint az ADI-2. Hogy ez tökéletlenségek miatt van? Biztosan. Viszont baromi kellemes, nem idegesít, nem fáj a füled. Fordított esetben meg a tisztaság, csend (remélem tudod mire gondolok), sibilance (gyakorlatilag nincs ds dac valamilyen mértékben enélkül, sok zene még rá is tesz egy lapáttal), kitűnő hangszer szeparáció, stb, stb üt meg.

    Csak érdekességnek. Tedd az ADI-t NOS módba, ami ugyan nem az igazából, hanem a super slow filter beceneve, de a gyártó szerint hasonló(an szar) lesz így, mint egy valódi NOS. Annyira azért nem. Esetleg kapcsold ki még az Auto Ref Levelt is. Aztán meséld el, hogy mit hallottál! :)

    (#68083) gianni85: Kb így, igen. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák