Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz dudika10 #5798 üzenetére

    nah,végre valami jó hir! :R
    de a sorokat azért muti,akik hülyéznek.mert velük nem állok szóba :D

    tényleg komolyan mondtam,h ha vissza kéne térnem előző analóg ICmre, v DACra,sokkal kevéssé tenném szivesen, mint egy fele értékű hangfalra.

    ugyanis fele értékű hangfal lehetne pl egy monitor.kevesebbet veszitek, mint a hihetetlen közvetlenségből,amit a mostani kábelem tud. ahhoz sokkal inkább ragaszkodok, mint egy tüdőlökdöső nagybőgőhöz.ezt igy még nem fogalmaztam meg,de talán érthető előző pár HSZem.

    a kábelek közötti különbséget az extrém esetektől eltekintve akkor hallani,ha már ismered a láncot.de ugyanúgy hozzá tud tenni egy jó analóg IC az élményhez,mintha egy kategóriával föntebb lépnél hangszórókban,azonos márkából.és én pl tényleg nem tudnék olyan hangfalat mondani az eredeti listaárát tekintve,ami 1 kategóriával jobb, de nem 2x annyiba kerül.2x annyiért vett új ICm viszont pont 1 kategóriával emelte az egészet.

    a MMben az emberek a hangszint keresik,hallják, nem a minőséget.ahhoz ott nincs körülmény.hangszinben valóban nincs olyan nagy differencia a kábelek között,mint hangfalakban, de ettől még minőségben van.

    eladó Kawasaki j300 robogó

Új hozzászólás Aktív témák