Új hozzászólás Aktív témák

• Brett001

aktív tag

Na ide is bemásolom a Nexus 7 2013 vs. Fiio E17K mizériámat. Próbáltak segíteni a Nexus 7 topicban, de olyan hibával állunk szembe amiről még senki sem hallott. Hülyét kapok biz' isten.

Ajánlották a SoundAbout alkalmazást, az se segített.

"Sajna nem megy a dolog. :( Most már erősen élek a gyanúperrel, hogy valami hardveres gubanc van a Nexussal. Lett próbálva DokDo 7.2-vel, most a Stock 6.0 van fent csak nem akarja tudni az igazságot. Gyanúmat erősíti, hogy bár a HibyMusic-kal szól, de közben kiderült, hogy az sem tökéletes. Időnként elhallgat, volt olyan hogy két szám közötti váltásnál elhallgatott csak recsegés jött a fejhallgatóból, és csak a tablet újra indításával lett jó. Ezt többször eljátszotta már. A DAC biztos jó, mert PC-vel kipróbálva tökéletes, minden mintavételen, biten próbálgattam Foobarral, szól csodásan, megy mint a kisangyal."

Aztán jött az OTG csere, persze hiába. :(

"De a hiba mizéria most már X-akták egyik epizódjába illik. :((( HibyMusic-kal ugye szól. Hallgatom flac-al szól szépen, ugrálok a flac számok között nincs gond. Átváltok egy mp3-ra (44,1 khz 16 bit ) elhallgat, recseg a DAC. Újaraindit kezdem ezzel az mp3-mal nem jó, utána átugrok egy flacra már az se szól, a DAC kijelzőjén össze-vissza villog a LOCK felirat, lefagy a HibyMusic. Újabb próba, flaccal inditok, szól. Most egy másik mp3 fájlt választok és szól. Megint egy másik mp3, szól. Utána egy harmadik (másik lemezanyag) nem szól, recseg. Tehát bizonyos mp3-ak, ogg-ok megfektetik az egész rendszert, ha OTG-n keresztüla DAC be van dugva. Amúgy saját magában, a saját fülhallgató kimentelén mindegyik jó. Pedig a mintavétel, bit megegyezik mindnél. Egyszerűen nem értem. :W A spotify is ogg, azért nem akar szólni. Talán a codec lehet az oka. Majd megnézem, hogy azok az mp3-ak, amik mennek mivel lettek kódolva. Most már nem is bosszant, hanem inkább ledöbbent, izgat, hogy franc lehet ez. Csak valami a Nexus hardverében nem frankó, mert hiába cserélgetem a ROMokat egyikkel se jó. Még az Elemental X kernelt is feltettem, azzal se jó."

[ Szerkesztve ]

"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester

Új hozzászólás Aktív témák