Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz -NoVa- #101157 üzenetére

    A teac végre rendesen meg tudta hajtani a quad-ot (amellett, hogy gyanúsan egy mélykiemeltebb dac és/vagy amp), ütősebb és mélyebbre nyúló mélye lett és azóta nagyon rákaptam a sub mélyre, valamint a lapos mélytartományra.

    Ezután a hd600-at hallgatva kifejezetten hiányérzetem volt, mert bár a 600 mélye is elég és üt, de a mélye nem lapos, hanem íves: van rolloff, így a mély középdomináns és szub elégtelen. (A quadhoz képest).

    A 650 mély tekintetében hasonló a 600-hoz, csak míg szerintem a 600 kiegyenlítettebb (akár a quad), addig a 650 mélykiemelt. A 650-ben már jobban kijön a szubmély, de arányaiban még mindig kevés, mert a 600-hoz hasonló, miközben a mély összességében sok. Nekem.

    Innentől kezdve arrajutottam, hogy engem annyira nem is érdekel, de ettől nem lesz rossz, sem m50x. Mint mondottam, nekem gagyi telóról is bejött a hangja, csak nálam nem ez a fejes a way to go. Az meg hogy a quad egyéb szempontok szerint is sokkal megfelelőbb számomra, azt már ki sem fejteném, mert ez csak nekem fontos igazán, másnak meg a saját szempontjai.

    Melorinnal meg hosszan beszéltem, mielőtt eladtam neki, azért írom, hogy vájtabb fulű, mint gondolta. Nem azért mert a 650 szar lenne a kategóriájában, csak az a kategória melorinnak kevés lehet, de mondenképpen más hangzást keres. Na mindegy...

    "De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."

Új hozzászólás Aktív témák