- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Megfontolja a chipgyártás leválasztását a Samsung?
- ASUS blog: notebook profiknak, 16 colban
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Mini-ITX
Hirdetés
-
Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
lo Alpine LinuxMiután pár éve leesett, hogy az Alpine valami lehetetlenül alacsony erőforrásigényű, elkezdtem ezt tenni...
-
Főleg almás platformhoz való dokkoló-tárhelybővítő az Orico fémjelzésével
ph A láncba köthető, 13 az 1-ben megoldás több, mint 50 TB-nyi adattárat tud elszállásolni, és egyebek mellett multimonitoros munkát is lehetővé tesz.
-
Nem maradt sok titka a kétféle Galaxy A16-nak
ma A decemberi premiertipp közelgő startot és Android 14-es indítást vetít előre
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Nekem ez a koncepció bejön.
Az meg a saját beteges mániám, hogy egyszer építeni fogok magamnak egy snow white gépet.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Joe 89
tag
A vízhűtés csöve belerondít a képbe, meg kicsit elveszik a konfig a házban. Rövidebb ház gyengébb procival léghűtéssel jobban adná szerintem.
-
bambano
titán
A videó nyugodtan indulhat a havi pusztító szóvicc kategóriában...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Joe 89
tag
Na igen, eleinte én is full fehér gépben gondolkodtam, de aztán végül csak a ház lett az, meg a ventilátorok lapátjai, és sokkal jobban tetszik így, mint bármelyik full fehér konfig. A hűrőbordák ezüst színűek a procihűtőn, és az alaplapon, a töbni cucc fekete, kábel meg alig van/látszik.
-
JohnyX
junior tag
1. a gépház helye az asztal alatt van, üveg lappal a fal felé (a cpu hütő nem fért el kisebb házba).
2. RGB-től semmivel sem gyorsabb a gép.
3. Természetesen ez a magán véleményem, mindenki arra költi a pénzét amire akarja.
-
Astroboy
őstag
Telefon kikapcs, vissza ne adjátok, végre egy izmos tesztkonfig.
-
-
Polllen
nagyúr
Tényleg jó lett, jól néz ki.
Mondjuk jó ideje egy CM HAF 912-t használok, lassan 14 éves, így lehet felárat nem fizetnék érte.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
tibaimp
nagyúr
Valóban szép így együtt.
Mondjuk nálam, a sok SATA eszköz miatt nem lenne jó.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
bambano
titán
1. magasabb igényű helyeken a pc-nek nem csak pc-nek kell lennie, hanem műtárgynak is. pl. egy cégvezetői irodában.
2. az rgb-t lehet kreatívan használni. én pl. gondolkodom azon, hogy az általam felügyelt hálózatok 1-2 fontos jellemzőjét rgb-re konvertálva a gép azonnali infót ad anélkül, hogy a monitort bekapcsolnám vagy klikkelgetnék. pl. mostanában volt klíma problémánk, a szerverszoba hőmérsékletét simán lehetne egy rgb szalaggal jelezni. vagy a nagyfőnök gépén a részvény árfolyamot.
egyébként is: szerintem nem érdemes minden választásban értelmet keresni. a málnaszörpös gép sem volt a racionalizmus csúcsa, mégis szerettük.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
worxland
addikt
"1. magasabb igényű helyeken a pc-nek nem csak pc-nek kell lennie, hanem műtárgynak is. pl. egy cégvezetői irodában." - mwahahaha. Nálunk a CEO-nak laptopja van. 100+ milliárdos magyarországi leányvállalat. Mellesleg ugyanolyan átlag HP-t kapott, mint a többiek.
Egy cégvezér amúgy is sokat mászkál, egy PC-t nem fog magával hurcolászni.''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
Predatorr
őstag
20 évvel ezelőtt is "látszólag" vezetékek nélküli PC-m volt.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Skynet258
veterán
Jó ez a koncepció, szerencsére a többi gyártó is elkezdett vele foglalkozni így vélhetően lesz belőle valami - még az is lehet, hogy annyira kiforrja magát, hogy pár év múlva ez lesz a sztenderd.
A vízhűtés csöveit szerintem kár volt összekötni, ha csak simán futnának egymással párhuzamosan (persze úgy nem fognak a kialakítás miatt, de közel párhuzamosan igen) jobban nézne ki. Így olyan fura (valszeg azért mert még nem is láttam sehol, hogy így összeszorítják őket, én sem szoktam).
Sok kábel amúgy már manapság sem látszódik egy modern konfigban, igazából csak az ATX 24 és a GPU tápkábele az, ami belerondít az összképbe. De abból meg szerencsére lehet RGB-set venni, hogy szépen villogjon. -
Gerasz
aktív tag
Oszt milyen cégvezető használ asztali pc-t? Az egy szórakoztató- vagy ipari munkaeszköz. Jó, biztos van olyan olajvállalat, aminek az elnöke Maybach tankerrel jár vagy olyan bányatulajdonos, aki néha lemegy a tárnába csákánnyal, de a cégvezetői iroda nem a legjobb példa.
-
Yodafon
senior tag
erdekes, en a 15 eves pc-men csinaltam mar igy 🤷♂️🤷♂️🤷♂️
I'm gangsta!
-
Komplikato
veterán
válasz Predatorr #32 üzenetére
Elég sok gyártónak van már ilyen háza, a koncepciót meg nem csak az Asus használja, hanem az MSI is. Igaz ott nincs extra tápcsatlakozó a GPU-nak. Nekem ez a bánatom, hogy jó lenne egy BTF konfig, de a Lian Li-nek csak a Vision-ből van ilyen, ami egy (még AIO hűtéshez is) borzasztó akvárium ház. Nekem meg a Dynamic Evo XL felelne meg, az meg nem tudja. Más kérdés, hogy az Asus Pro Creator lapok egyike sem BTF, márpedig olyanra fáj a fogam.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
NandoXXL
senior tag
Munka vonalon: Bocsi, de igénytelen és proletár ez a vonal. Ha valaki ad magára, az Apple-t vesz, abból is MacBook. Nem proli pc-ét, csillám fa.leddel. Akinek meg nem kell adnia a megjelenésre annyira, ott a Latitude, Elitebook, esetleg ThinkPad vonal.
V.R.S.N.S.M.V.-- S.M.Q.L.I.V.B
-
Predatorr
őstag
válasz Komplikato #36 üzenetére
A piacgazdaság lényege olyan termékeket gyártani, amelyek biztosan nem felelnek meg senki elvárásainak. Egy jó terméket miért cserélnél le? A végén még 30-40 évig használnád (Rakéta porszívó, Szaratov/Lehel hűtőszekrény, Orion/Videoton tv, stb.), aztán oda lenne a GDP növekedés, és a burzsujok elmehetnének dolgozni. Sokkal jobb, ha a tömegek eltartják őket és egyre növelik gazdagságukat. Végeredményben a mai okostelefonokkal is ugyanazt teheted, mint a legelsőkkel: telefonálás, játék, közösségi média, de szépen elavultatnak mindent, hogy vegyél újat. Mondjuk nem ezek gyártói találták ki.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Komplikato
veterán
válasz Predatorr #40 üzenetére
Eddig egy jó számítógép sokáig használható volt, a trendek majdnem csak évtizedente változtak. Most meg vettél egy jó házat drágán, de nem fogod eladni, csak gombokért, mert nem tud BTF-et. Zseniális.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Predatorr
őstag
válasz Komplikato #41 üzenetére
Egy jó számítógép ma is 4-5 évig használható.
Az a zseniális, hogy nekem tökéletesen megfelel, tehát miért adnám el?
Ki a francnak kell BTF? Ha eladnám is, előbb venné meg olyan, akinek fontosabb a jó szellőzés a piaci hülyeségeknél."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Komplikato
veterán
-
bambano
titán
-
himpike
aktív tag
Soha nem tennék házat fejmagasságba, egyrészt mert a franc se kíváncsi a zúgására, másrészt tolni fogja a port(az asztalról is) és mivel nálam fal van mögötte(sarok egész pontosan) az egészet visszakapom a képembe
Innentől meg az, hogy miként fest részemről érdektelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen