Hirdetés
-
Itt az első kép a 2024-es Nokia 3210-ről
ma Idén 25 éves a Nokia 3210, a HMD pedig az ikon májusi visszatértét ígérte korábban.
-
Lenovo Essential Wireless Combo
lo Lehet-e egy billentyűzet karcsú, elegáns és különleges? A Lenovo bebizonyította, hogy igen, de bosszantó is :)
-
Már a Sparkle is jegyezhet fehérbe öltöztetett videokártyákat
ph A gyártó egy 8 és egy 16 GB-os, inteles modellel jelentkezett, amiket ránézésre nem igazán tudnánk megkülönböztetni egymástól.
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
Nálunk ma a "vietnámi disznótoros" volt a menü.
Nagymamám disznótoros receptje az alapja, 1-2 nagy evőkanál zsíron a legnagyobb lángon erősen lepirítom a nagy kockára vágott lapockát, közben só, bors, utána kisebb tűz mellett megy még bele hagyma, fokhagyma, erőspaprika, őrölt füstöltpaprika, és amitől vietnámi lesz, egész fahéj, szegfűszeg, csillagánizs, kardamom és gyömbér (centi vastag karikákra szoktam vágni a gyömbért, így csak az íze fő bele, nem kell rágcsálni a rostjait).
Itt még lehet hozzá tenni bármilyen ázsiai dolgot ízlés szerint, jelen esetben sambal oeleket (gyakorlatilag indonéz erőspista ), kevés sötét és világos szójaszószt, osztrigaszószt, szezámolajat és rizsecetet.
Felöntöttem 3 deci sörrel, és fedő alatt kis lángon 30 percig pároltam. Ekkor tettem bele egy kis szárított korianderlevelet és egy zöldhagymát felkarikázva, majd 10-15 perc múlva kész.
Az eredeti recept alapján ezután le kéne sütni zsírjára, de mi szeretjük a levesebb húsokat, úgyhogy így maradt. Általában be szoktam sűríteni keményítővel, de most az is elmaradt, így kicsit híg, de nagyon szép leve lett. Rizst vagy bulgurt szoktunk mellé készíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Stellar Blade
- Musk azt mondja: a gondolatával mozgatja az egeret a Neuralink első betege
- Hardcore café
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...