Magyarországra is megérkezik az LG új okosmonitora

Az LG MyView 32SR85U egy okostelevízió és egy professzionális munkamonitor szerelemgyerekének tűnik.

Az LG magyarországi kirendeltségétől kaptuk a hírt, hogy a vállalat hamarosan Magyarországon is boltokba küldi legújabb okosmonitorát. Ez a MyView fantázianevű, LG 32SR85U típusjelzésű masina, amely különlegessége, hogy megkapta a vállalat okostévéiből ismert webOS platformot. Ennek köszönhetően rengeteg alkalmazás és netes szolgáltatás válik elérhetővé anélkül, hogy egy külön számítógépet kelljen rákötni.

LG MyView 32SR85U
LG MyView 32SR85U [+]

Nem csak szórakoztató, hanem munkával vagy oktatással kapcsolatos funkciókat is tud. Többek között megnyithatóak, szerkeszthetőek a felhőben tárolt állományok, levelek vagy akár a Google Calendar is, további szokatlan húzás, hogy a berendezés dobozában egy távirányító is megtalálható, valamint a termék mellé jár egy mágnesesen rögzíthető webkamera.


[+]

Az LG 32SR85U 31,5 hüvelykes, 4K felbontású, LED háttérvilágítású 10 bites (8 bit + FRC) IPS LCD kijelzőt kapott. A maximális fénysűrűsége eléri a 400 cd/m² értéket, a képfrissítési frekvencia 25-60 Hz közé eshet, a legnagyobb natív kontraszt 1000:1, és még a HDR tartalmak kezelése is biztosított. Az új LG MyView monitor már előrendelhető az cég webáruházában, méghozzá 250 000 forintos áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés