- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Felpörög az asztali CPU-piac a következő pár hónapban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nyomtató topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
-
Ingyenes az Epic Store-ban a Chivalry 2
gp A jövő hét folyamán egy újabb rejtélyes ajándékot kapunk a cégtől.
-
Amazwallet néven új funkciót kapnak egyes Amazfit órák
ma Tizenhárom kártya tárolására lesz jó, viszont nem lehet köztük bankkártya vagy hitelkártya.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz krizmo_ #3162 üzenetére
Bemetszés... Ez az egyik, ami nem megy nekem sem igazán. Talán ha napi 40-50-szer gyakorolnám, akkor belejönnék. Nagyon sok videót megnéztem róla, jobban megy mint kezdetben, de eléggé esetleges. Elvileg 45 fokos szögben kell tartani a pengét, és 1,5-2 centi mélyen is be lehet vágni. Ettől lesz füle a kenyérnek (a tegnapelőtti fotón látszik). Amit másodiknak linkeltél az egyébként tök jó, nagyon szépen nyílt.
A gőzre javaslom, hogy próbáld meg lefedni valahogy. Vagy egy jénaiban (pl. "kacsasütő), vagy római tálban próbáld ki. Ha ezek egyike sem, akkor spriccelj a sütőbe vizet, mikor beteszed a tésztát. Ez a gőz egy kritikus pont, nagyon sokat számít, és házilag elég nehéz előállítani.
comegetsome1: szerintem a 300 már nagyon sok, azt pizzához használnám. Ha tudna 250 fok felett a sütőm, akkor én a tálat melegíteném 260-270 fokra, fedővel sütés 15-20 percig 250-en, aztán fedő nélkül 220-230-on.
inf3rno: utánaolvastam, nem is tudtam, hogy a graham az a korpa nélküli teljes kiőrlésű, ez nekem új volt. Akkor ezért, de ezt már Te is megválaszoltad. A tk kenyér az egy ilyen műfaj, a gluténháló nem lesz annyira erős. Ki kell kísérletezni, hogy neked melyik ízlik, nagyon ritkán csinálok 100% tk kenyeret is (akár rozst is), de az tényleg egy más világ a fehér/félbarna kenyérhez képest. Nem tudom a kenyérsütőgépben pontosan milyen, de egy határig a víz mennyiségének emelésével is szellősebb lesz a kenyér. Itt csak az a gond, hogy 80% víz körül már nagyon ügyes kéz kell, hogy legyen tartása a tésztának, bár a gép formában süt, úgyhogy valószínűleg megtartja.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
Új hozzászólás Aktív témák
- Traktor és kamion matricák széles választékban! PH tagoknak 30% kedvezmény!
- AKCIÓ! Okos otthon és biztonság - BOLTI ÁR FELÉÉRT!
- Üzleti és kirakat matricák a legjobb minőségben! PH tagoknak 30% kedvezmény!
- Arlo Smarthub VMB4540 Féláron!
- Üzleted van? Akkor ilyen nyitvatartás matricával dobd fel! PH tagoknak 30% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs