- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- OLED TV topic
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
Furcsa dologra lettem figyelmes, mégpedig a Shell Vpower dízellel rángat az autó magas fordulaton... Gyanús volt már korábban is, de most már szinte biztos vagyok benne, hogy az üzemanyag lehet az oka.
A jelenség: 4. És 5. fokozatban, kicsivel 2500-as fordulat alatt, kezdődik, és 2750 környékén abba is marad a jelenség, ami annyit takar, hogy ha téli talppal nyomom a gázt, akkor gyorsul ugyan a kocsi, de olyan, mintha 1-1 ütem kimaradna, ilyen tized másodpercre megtorpanások vannak. Ha lassan, kis gázadással gyorsítok, akkor nem jön elő. 3.-ban egyszer egyszer sikerül előidézni, de akkor akarom kell, hogy ne pörgessem 2500 fölé. Télen vettem először észre, akkor nem tudtam mire vélni, de csak 1x v 2x tűnt fel. Most. Egymás után többször is Vpower dízel ment bele, és 3 hete, amikor Pestre jöttem, akkor elég durván előjőtt a jelenség. Múlt hétvégén a Vpower helyett sima dízelt tankoltam, és ugyan nem autópályán, akkor sokkal enyhébb volt, pedig próbáltam előidézni. Most megint tankoltam, de ismét sima dízelt, megint volt autópálya üzem, és semmi rángatás...
Én vagyok hülye, vagy tényleg lehet az üzemanyagban valami? Esetleg korábban gyulladhat be a drágább nafta?Just a simple Lineman...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest