- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReFleXx
addikt
válasz DeFranco #33848 üzenetére
azt hittem en estem tulzasba anno mikor elso kocsinal kepes voltam leengedni a nyari levet es ugy toltottem bele a telit
de jo ideje mar csak azt csinalom hogy szezonvaltaskor mikor epp nyekereg hogy kifogy a lé akkor csak siman beontom a nyari maradekra a telit, tavasszal meg forditva.
10+ eve igy tolom es nem vettem eszre semmi problemat.
hala egnek fordnal rejtett a tartaly igy nem latszik ha turos2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Real_Necro
veterán
válasz ReFleXx #33853 üzenetére
A lidlis szerintem borzasztó illatú.
Az igazi nyárit még nem találtam meg, de téliben nekem a tesco szürke kannás cucca volt a legjobb, pedig vettem aztán olyat is, sminek arany árban volt literje...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #33854 üzenetére
Ja brutál büdösre tudják ezeket gyártani. Persze a többségnek mindegy milyen, az allergiások meg megfulladnak.
Én ha tudom akkor megszagolom vásárlás előtt.⭐ Stella
-
sparta2
tag
Én maradok a Prevent-nél. A télitől nem nyekereg az ablaktörlő, a nyári jól oldja a rovarmaradványokat és egyik illatával sincs gondom.
-
ReFleXx
addikt
válasz Real_Necro #33854 üzenetére
illatu? en nem szagolgatni veszem
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Real_Necro
veterán
válasz oliwire #33861 üzenetére
Miért cabrio-val hirdetik? Csak letekert ablak mellett elviselhető?
Én már valahogy anno a Wunderbaumtól is húztam a szám. Jobban szeretem, ha a kocsinak ápolószer/tisztaság illata van, minthogy valamivel "szagosítsam".
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Drughi
addikt
Én elég hárklis vagyok az ablakmosóra és az illatosítóra is:
-Ablakmosóból csak Sonax-ot veszek, 2000ft /4L, a jobbik télibe van jégoldó is, (ez kb 2500/3L) a nyáriból pedig a red summer ami bejött. Van koncentrátuma is, amit lehet gazdaságosabban is hígitani.
Ezek a tescos, aldi-lidl-ös dolgok nem váltak be, volt ami az ablaktörlő lapát gumiját megmarta… Ezeket messziről kerülöm, persze az áruk miatt viszik mint a cukrot mert jóvanazúgy…
Nem véletlen, hogy a téli teszteken megbuktak, vagy el sem indulnak ezek a gyártókIllatosítóból én is ambi pur car-t preferálom, de van sok jó, a lényeg, hogy ne follyon ki, mert az foltot hagy. RRC-nek vannak pumpás illatosítói amik nagyon jók, csak azt naponta kell fujjdosni.
-
Real_Necro
veterán
válasz Drughi #33863 üzenetére
Van jó beszerzési forrásod Sonax-ra? Most vettem új lapátokat ablakokra, letesztelném őket.
Lotus termékeit szokták még kollégáim ajánlani, én még nem teszteltem.
-
oliwire
őstag
válasz Real_Necro #33862 üzenetére
Ez jó, eddig nem is figyeltem
Ez nem szagosít oly módon, mint egy Wunderbaum. Nekem nagyon érzékeny orrom van az ilyen fűszeres szagokra, parfümöknél sem bírom.
De ez olyan üde, inkább édesebb, tiszta.
Próbáltam többet is, de kukában végezte idő előtt mindegyik. Ez árban drágább, mint a többi, havi szinten egyet elhasználok, de legalább tényleg jó (nekem, aki finnyás ilyen téren) -
ReFleXx
addikt
csak en nem hasznalok semmilyen autoillatositot?
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
nagyúr
válasz oliwire #33865 üzenetére
Ezt jó hallani.
Wunderbaum... tucatszag, tucatautóba. Ez ez első képzettársításom.
Amikor elkezdték behordani nyakló nélkül a külföldi autókat, akkor mindegyikben ott fityegett a vunderbáum...
Hogy Madagaszkár szkénével illessem: "Hát... ... ... ez gáz" - mármint a vunderbáum.Létezik, hogy másfél éves utóban is érezni az "újautó" szagot?
@#33866ReFleXx
Nem, én sem.
Bár néha kidől egy kis denaturált szesz, de azért az hamar kiszellőzik.[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Real_Necro
veterán
válasz ReFleXx #33866 üzenetére
Én sem használok, csak a Lidl műszerfaltisztító kendőit, annak utána 1-2 napig van egy minimális illata.
Cappa72:
Lehet úgy akarták a dohányfüst szagot eltüntetni.
Erről egyik barátom szövege ugrik be, mikor hirdette az autóját és a képeken ott volt a bontott Multifilter doboz. A kocsit úgy hirdette, hogy "nemdohányzó".
Mikor kérdeztük, hogy akkor miért van ott a cigi a képeken, annyit mondott; "a kocsi nem is dohányzik, az az én cigim".„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
őstag
válasz oliwire #33861 üzenetére
Nekem most a wunder "new car" lóg, de előző autómban használtam ezt a California Scents-et, mert nagyon jó volt és sokáig bírta, meg nem lóg sehol, csak bedobtam a hátsó lábtérhez, aztán annyi...
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Akkus kérdés.
Kábé egy hónapig állt az autó, előtte használva volt, akkuja töltött állapotban volt. Normális állapot, hogy a kábé egy hónap állás tán az akkut mérve voltmérő műszerrel, kapocsfeszültsége csak 12,46 V? Nem kevés ez egy kicsit?A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #33877 üzenetére
Unix saját márkás folyadékok közt is van 1-2, ami kifejezetten jó illatú pl
-
Drughi
addikt
válasz Real_Necro #33864 üzenetére
Helyben veszem egy kis autósboltban, ugyanannyiért adja, mint a zsu vagy kauffer, csak szólnom kell mert hetente 1x rendel. Így nincs posta költség.
-
Real_Necro
veterán
Astrám Exide akkuja pár éve nyáron lemerült 10,8V-ra. Azt gondoltam meghibásodott, mert Lidl töltővel sem sikerült feltölteni, hibára kiállt.
Visszavittem Lestihez, mert még garis volt. Ott megmérték terheléssel. Azt mondta fickó, az akkunak semmi baja, csak fel kell tölteni normális töltővel.Azóta van otthon egy régi vasmagos hagyományos töltő is.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #33887 üzenetére
Sejtettem, hogy valahol elvéreznek ezek a Lidlis töltők. Nem véletlenül lehet drágábban is kapni smart töltőket.
Apám ilyeneket vett otthonra magának: [link] [link]⭐ Stella
-
Real_Necro
veterán
válasz radi8tor #33888 üzenetére
Fölösleges drága smart töltő.
Ehhez hasonlóm van kicsit komolyabban, áramhatárolóval, amit újrakábeleztem, meg kapott új krokicsipeszeket.
[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
válasz Real_Necro #33887 üzenetére
Az okostöltők ilyenkor már nem feltétlenül kezdenek bele a töltésbe, persze klasszik trafóssal be lehet bikázni, a kérdés hogy utána jó lesz-e (nálad jó volt, mázli). A két termék inkább kiegészíti egymást, semmint felváltják egymást - 2021-ben legalábbis. Szerintem.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
bajnokpityu
félisten
így-így!
nekem több akku élettartamát is ki tudta már tolni okostöltő a deszulfátizáló programjával. persze a nagyon lemerült akkuk esetén kell hagyományos töltő, de azt is csak addig használom, amig nem hajlandó elkezdeni a munkát az okostöltő.viszont tudni kell, ami már ennyire lemerült akku, az már valamilyen szinten károsodott.
eladó topping dac
-
Real_Necro
veterán
válasz bajnokpityu #33891 üzenetére
Azóta 2 éve megy. Annyi, hogy jobban oda figyelek a töltésére.
-
Joker88
őstag
mivel, csak hasonló méretről volt 'vita' , 480mm, vagy 500mm-es ablaktörlőből melyik érdemleges vásárlásra?? Most egy noname AeroBlade fantázianevű van, InterSpar-os Csak eléggé meglátszik rajta az idő,meg tegnap autómosáskor a gumija ráragadt az üvegre .. Ugye,mostanság annyit nincsen használva,csak heti szinten (ha) indítva van a kocsi..
In loving memory of Garrett Lockhart
-
HARDVERAPRÓD
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest