- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Gaming notebook topik
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker88
őstag
valami mágia biztos van a 'premium üzemanyagokban '
Én spec , ha tehetem, OMV Maxxmotion 95 vagy 100-ast tankolok.. De olyankor,mivel nem esik útba az OMV, ilyen önkiszolgáló kutakon állok meg és durr be a benzin.. Na az ilyen tankolások után,nálam az alapjárat szokott ingadozni, míg az OMV-féle verzióval szép csendes,egyenletes az alapjárat.. És érezhető,hallható a különbség.. Fogyasztást meg ne kérdezd,azt sosem szoktam nézni..
( ja és ne hogy azt higgyétek,hogy gazdag proli vagyok,azért járok OMV-hez,egyszerűen van oda kedvezményem.. )In loving memory of Garrett Lockhart
-
DeFranco
nagyúr
nekem is volt hasonló jelenség, én is fogtam mindenre, jó benzinre, rossz benzinre, néha egyszerűen fogta magát és bedadogott
nagyon sokáig nem tudtam hogy mi a baja, egyszer csinálta aztán évekig nem (persze a para végig rajtam) aztán egyszer egy kánikulás pécs-bp menet végén elkezdte a rákóczi felhajtón, a népligetnél meg is állt. 10 perc állás után pedig hiba nélkül hazament, hibakód szintén nem volt.
végül kiderült, hogy a szokásos trafó-gyertya-kábelköteg fókapara egyik tünete volt, történetesen nálam a gyertyákhoz menő kábelköteg égett át és néha, bizonyos körülmények között (nagyobb tartós terhelés, magasabb hőmérséklet) átütött a szikra.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs