Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SB93

    csendes tag

    Sziasztok!

    Tegnap délelőtt másodjára néztem meg a Trance-t. Az első alkalommal, mikor megnéztem kicsit zavaros volt a film, sok volt az áttét, átmenet, hogy egyszer hipnózisban van, utána már a jelenben van, utána meg ugyan a jelenben van, de éppen visszaemlékszik dolgokra...stb.
    Azonban felmerült bennem egy kérdés.
    Spoiler ON
    Ugye a pszichológus csajszi elfelejteti Simon-al azt, hogy együtt voltak, egykor egy pár voltak. Azonban a fizikai sokk hatására (Franck fejbevágja a puskával) felszakadhatnak egyes gátak, újra előtörhetnek az emlékek. Eddig OK. Elkezd botorkálni, és pont mielőtt elütné az autó e-mailt kap a pszichológustól, akit azóta egyáltalán nem látott, hogy vigye el hozzá a festményt és az e-mailben benne van a csajszi képe is. Így annyira elöntik az érzelmek, emlékek, hogy a lányról, aki majdnem elütötte azt hiszi hogy ő Elizabeth. Legutolsó találkozásukkor ugye Simon meg akarta ölni Elizabeth-et. Így most ráadásul elárultnak is érzi magát, becsapottnak és megfojtja - szerinte Elizabeth-et, igazából pedig - a fehér lányt az Alfában.
    Na mármost. Utána kórházban van 2 hónapig. Kijön, kínzás...stb. Kiválaszt random egy pszichológust, természetesen Elizabeth-et. Az hogy lehet, hogy a rablás napján így előtörtek belőle az emlékek és "megölte", amikor pedig ismét látja, ténylegesen a rendelőben, akkor meg nem ismeri meg?
    Spoiler OFF

    Kicsit hosszúra sikerült... Valaki tudna nekem erre válaszolni?

    Üdv,

    Bálint

    [ Szerkesztve ]

    www.balintsfuture.wordpress.com

Új hozzászólás Aktív témák