-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace owner
addikt
válasz ViiiiktorOC #29898 üzenetére
Biztos kurva jó lesz es imádni fogom de a kocsik tényleg az fnf 1-be is Túl okadekok lette volna,jo hogy a bugattit nem pimpeltek szét. Viszont Végre VW van a tf-ben Igaz hogy csak konszern es ezer lóerős..
huu de fogtok utalni most
Galaxy Fold 4
-
callmeakos
veterán
Ne dobj ilyen magas labdákat, mert azt itt könnyen lecsapják
All→M8
-
törölt tag
Azt reméltem, hogy a vérfrissítés jót tesz majd a filmnek, de aztán eszembe jutott, hogy még mindig Bay rendezi...+ a kínai csoda sem hiszem, hogy jó ötlet...
-
rt06
veterán
mar haromszor nekifutott, mibol gondolod, hogy pont negyedikre fogja eltalalni?
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
válasz szőröscica #29899 üzenetére
a hiba az on keszulekeben van (mondjuk erdemes elotte megnezni a foxy brown-t is - nem kapcsolodik hozza, de ad nemi perspektivat)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
brownus
veterán
válasz szőröscica #29899 üzenetére
ja, sokak szerint az egy szar film, pedig nem. és pont, hogy abban (is) remek kis párbeszédek vannak, pl. lásd de nirot meg a kiskurvát :d sírva röhögős
és, hogy lehet egy tarantino filmre ezt mondani?? ha tehetném most megkolbácsoltatnálak, a földle dobatnálak dulván, kétszel egymás után, hogy a delekad beletölne, te hitvány latol, te!
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
dat ass ff
-
ViiiiktorOC
senior tag
Fu, mindenkinek:
Sokan nem szeretik, első rész még ütött nálam. Aztán a többi még csak úgy elmegy. Tény hogy szeretem a tranyokat ès ezt is várom. Csak a 4. részt redezhette volna valaki más. Bay sajnos egyből megkapta ezt, ès megint el akarják foglalni a földet az autók....
Szerintem lesz 5. rész is. A 3. tarolt a kasszáknál.LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
törölt tag
válasz ViiiiktorOC #29916 üzenetére
Persze, hogy tarolt, mert az előzetes marha jó volt, aztán meg kiderült, hogy mégsem olyan jó
-
cyberkind
félisten
Lesz 5. de már a 4-et se ő akarta rendezni, csak rávették, tele van a töke a buzi robotokkal .
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
meg 6. is, mivel eleve trilógiának írják az új részeket. amíg hoz belőle pénzt, pont nem érdekel senkit, hogy bay rendezi. nyílván azért hoz pénzt, mert bay rendezi. a végeredmény meg bay-es, no.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
callmeakos
veterán
Az van, hogy a Hasbro ragaszkodott hozzá, ő meg csak úgy vállalta el, ha cserébe megcsinálhassa a Pain and Gain-t. Megcsinálta, úgyhogy jön ez is. Nekem semmi gondom nincs ezzel a filmmel, nem akarok többet tőle, mint amennyi van benne
All→M8
-
cyberkind
félisten
válasz callmeakos #29920 üzenetére
Erre csak ez jöhet még, nem érdekel hogy volt .
Robbanós rész a lényeg .[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz callmeakos #29920 üzenetére
a pain & gain miatt elnézem neki, annyira, meg úgysem érdekel, nem fizetek rá majd jegyet.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
pohár
félisten
A hobbit 160 perces lesz, a Wall Street pedig 179, fú
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
cyberkind
félisten
Tudtátok hogy Chuck Norris minden Star Wars filmben főszerepet játszott ?
Ő volt az erő . -
Jhonny06
veterán
válasz Integra #29919 üzenetére
Amúgy tényleg ennyire szarnak gondolod? A moziba kerülő filmek 80%-a pontosan a Transformers (vagy akár Hunger Games) kategória. Egyszer megnézed (mert erre bőven jó), aztán elfelejted. Néha jönnek maradandó alkotások, de ritka. És ez alapvetően így is van jól, nem lehet (és nem is kell) mindig Prisoners szintű filmeket nézni, a szórakozás a lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz Jhonny06 #29927 üzenetére
igen annak. és nem is szórakoztató, hanem arckaparóan buta, ostoba. egyre több blockbuster üti meg amúgy ezt a szintet, mert egyre több az igénytelen ember, aki ezt ígényli. hollywood semmi mást nem csinál, csak kiszolgálja őket rengeteg pénzt kaszálva. és nyílván azért sincsen változás, mert ebből még több pénzt lehet kipréselni. az olló egyre jobban nyílik szét, egyre nagyobb lesz a szakadék maroknyi jó film és a tucatszám ömlő igénytelen és buta szemét között. törvényszerű, nem lehet mit tenni ellene. ja, de, nem megvenni a jegyet rá. na de ez meg pont nem fog megtörténni a fentebb vázolt helyzet miatt.
értem én, hogy ez is szórakoztatás, csak én már nem fizetek be rá. nagyon eltolódott az arány a moslékok felé....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
zolynet
veterán
The Apparition 4/10
Ashley Greene csinos pofija miatt +1 pont, amúgy sokat nem tett a filmhez, melyben ijesztő jelenetnek nem sok nyoma volt, így a thriller/horror besorolás is erősen megkérdőjelezhető.
Még egy plussz pont az alkotás hossza, ~84perc, legalább nem húzták el két órásra.
Ez sem foglalja már a helyet a hdd-n.Life is too short to stay stock!
-
umek7
őstag
Van egy nem is olyan régi film, "2 forma", "2 fazon", vagy valami ilyesmi a címe, elvileg akció-vígjáték. Az istenért se találom hogy is van pontosan. Vágja valaki?
-
james001
veterán
Az új Machete mikor jön ki blu-ray-en?
https://psnprofiles.com/kazama001
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz Integra #29919 üzenetére
Megint mindenki aki írt:
Trailer jól sikerült, aztán a film valahogy nem. Jó persze a fél, ha nem az egész várost felrobbantották. Az kárpótolt.
Paint nem láttam, de azt olvastam az is csak átlagos. Pedig jónak ígérkezett első hallásra.
Tènyleg trilógiának írják? Na erről nem tudtam, azt hittem hogy a pénz fog majd beszélni hogy mikor lesz kövi rész.Pók2 viszont nagyon város lesz.
Wall meg 179 perces? Na vègre, ha jo is lesz akkor annak örülök. Elysium is nagyon gyors volt, bele volt sűrítve sajnos abba a ~104 percbe.LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
bagyulajuve
addikt
Oldboy remake imdb - eddig elég gyenge az átlaga
Resistencia eterna
-
rt06
veterán
válasz bagyulajuve #29943 üzenetére
a szavazatok tobb, mint harmada 1-es
erosen ketlem, hogy ennyire szar lenne, inkabb varni kell kicsit, mert jelenleg mindossze ~1500 szavazat van
majd ha az esz nelkul kopkodok kisebbsegben lesznek, akkor talan erdemes lehet visszanezni a pontszamraPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
-
pohár
félisten
az SG-n olvastam hírben, hogy 160 lesz, de igen, karácsony tájékán minden kiderül
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
james001
veterán
LOL
https://psnprofiles.com/kazama001
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Overwatch 2
- Home server / házi szerver építése
- Call of Duty: Black Ops 6
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest