- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
The Lone Ranger
Nem volt nagy szám, viszont elég jól szórakoztam, bár elég lett volna egy másfél órás film belőle.
6/10
The Wolverine
Ez borzalmas volt, így utólag sajnálom a rászánt időt, itt is bőven elég lett volna másfél óra maximum. A vonatos és a stáblista előtti jelenet miatt 3/10
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz batai15 #28688 üzenetére
Az meg nem kritika, hogy gagyi.Ennyi erővel azt is írhatnád, hogy xar, és mindenki találja ki miért az.
Jcvd
Amit nem tudtam mit jelent és rá kellett jönnöm, hogy Jean Claude Van Damme nevének monogramja, mivel ez a film róla szól.Nem a szokványos zs kategóriás akció szemét, ez több annál, korábban meglepett, mert nem értettem ,hogy egy Jean Claude Van Damme film mi alapján kaphatott ilyen magas értékelést az imdb-n.A film lassú és bár van benne akció, ez a film egyfajta önvallomás az akciósztár részéről, hogy elkúrta az életét, pereskedik a gyerekéért, többször elvált, nincs pénze csak tartozásai, de az emberek mégis hősnek tartják, miközben nem ő a hős, csak vki aki felkapott a média és utána meg is feledkezett róla.
Ami növelte a film hitelességét az az, hogy tudomásom szerint pár éve volt egy infarktusa, ami csak azért érdekes, mert egy olyan színészről beszélünk, aki minden filmjében a sportos testalkatú szuperhőst formálta meg, most meg egy olyan betegség teríti le, ami a hozzá hasonlókat el kellene kerülje.Ebből is látszik ,hogy komoly stressz van az életében, amivel nehezen tud megbirkózni, na ezt építették be a filmbe.
Nehéz azt írni a filmre, hogy kiváló, inkább szokatlan Jean Claude-tól, ez inkább egy számvetés a csillag részéről, akiből hullócsillag lett, a bankos jelentben lévő monológ a film csúcspontja.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
spammer
veterán
Monsters University
Egy jó közepes, szép volt, meg volt pár aranyos poén is benne, de azért jóval többet vártam, ha már ennyi év után folytatást (előzményt) készítettek. Nem tudom, miért csak a kisgyerekekre gondolnak, amikor ezeket készítik.
5/10
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
zoltanz
nagyúr
Újra néztem a Mindörökké Batman-t Nicole Kidman borzalmasan szexi benne.
-
Jégkokó
veterán
Nem tudja valaki, hogy a vissza a jövőbe blue ray kiadása 3 külön lemezen ugyan az mint amit egybe csomagoltak?Csak mert jóval drágább az egybe csomagolt verzió és nem tudom, hogy az valamiben is másabb e.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Integra
titán
este zero dark thirty, végre adja a tévé. kíváncsi vagyok, hogy mire kapta a bundaoscart a nő
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
gzbotii
nagyúr
Clear History. Valakinek errol velemeny?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
zolynet
veterán
9th Company
7/10
Rendben volt, de nem az újranézős kategória.
Volt 1-2 nagyon tetszetős snitt, táj, helikopter-repülőgép-katona kombó, ügyessss.
Már csak ezekért érdemes megnézni illetve h halljátok ezt a csodálatos orosz nyelvet.Life is too short to stay stock!
-
mayday00
őstag
Tűzgyűrű 10/2
Ugyanúgy függetlenség napjából lopott hős amerikai végletekig elcsépelt nyál jelenetek, 100%ig kiszámítható sztori, elképesztően rossz színészek. (kivéve a 2 őrültet) Egyedül ami talán izgalmas volt, a szörnyek látványa. Úgyhogy újabb gratula valamelyik kocka cgi mesternek, aki 7/24ben ült a gép előtt. Csak hát nem ezért kéne, hogy jó legyen egy film...
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
dokee78
félisten
válasz zolynet #28720 üzenetére
Bizony nem rosz,de nálam 8-as volt.
-
Hunujv
tag
-
Pitterix
őstag
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
rt06
veterán
válasz Tibiajax #28725 üzenetére
movivasznon nem elcsepeltek a nyaljelenetek, nem kiszamithato a sztori es nem rosszak a szineszek?
ha egy film szar, az szar, es a latvany is csak mersekelten tudja megmenteni aztPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Minstrel
senior tag
-
törölt tag
válasz mayday00 #28721 üzenetére
"hős amerikai végletekig elcsépelt nyál jelenetek"
Már ne haragudj, de hol láttál ilyet benne? Mert a bő 2 órából legalább másfél óra akció volt és CGI, amiért ezt a filmet csinálták, és az eddigi filmek között a legjobb látványban. Nem értem mit vártál egy látványfilmtől, talán valami mélyértelmű filozofálgatást? A TF-et sem azért nézzük, mert jó.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na ki lenne srác helyében?
Live-Die-Respawn
-
Ace owner
addikt
Azért is megnézem tizennyocadjara a transformerst..
Galaxy Fold 4
-
cyberkind
félisten
válasz callmeakos #28745 üzenetére
Nekem 14től kb. 60ig jöhet bárki(sőt akár öregebb is), csak jól nézzen ki .
Csak azért írok 14et mert ennyi a minimum .[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest